AO: Federer dobio Davidenka

Izvor: B92, Beta, 27.Jan.2010, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Federer dobio Davidenka

Švajcarac Rodžer Federer treći je polufinalista Australijan Opena.

On je posle velikog preokreta i velike borbe u poslednjem setu savladao Rusa Nikolaja Davidenka sa 3:1 - po setovima 2:6, 6:3, 6:0 i 7:5. Duel protiv Novaka Đokovića ili Žoa Vilfreda Conge biće Federerov 23. uzastopni polufinalni meč na Gren Slem turnirima.

Švajcarac je dobio prvih 12 mečeva protiv Davidenka, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ovoga puta bio pod pritiskom jer je izgubio poslednja dva međusobna duela – u Londonu u novembru i u Dohi početkom ovog meseca.

Opširniji izveštaj pročitajte na našem specijalu posvećenom Australijan Openu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer u četvrtfinalu eliminisao Davidenka

Izvor: Blic, 27.Jan.2010

Švajcarac Rodžer Federer plasirao se u polufinale Australijan opena pošto je danas u četvrtfinalu savladao šestog nosioca Nikolaja Davidenka sa 3:1 (2:6, 6:3, 6:0, 7:5). Federer će u polufinalu igrati protiv Žo-Vilfreda Conge...Da ruski teniser definitivno svesno ili podsvesno ima problem sa završnicama...

Nastavak na Blic...

Đoković poklekao pred moćnim Congom

Izvor: Danas, 27.Jan.2010

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u polufinale Australijan opena pošto ga je savladao Francuz Žo-Vilfred Conga sa 3:2, po setovima 7:6, 6:7, 1:6, 6:3 i 6:1. Đoković je dobro počeo meč, ali je početkom četvrtog seta imao probleme sa stomakom i do kraja duela nije...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.