AMSS: Bolja prohodnost puteva u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Bolja prohodnost puteva u Srbiji

Saobraćaj na putevima prvog i drugog prioriteta je umerenog intenziteta i odvija se bez zastoja i prekida, a prohodnost puteva je bolja nego prethodnih dana, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). 

AMSS je pozvao vozače da zbog magle, mokrih kolovoza i poledice voze oprezno, ne kreću na put bez zimske opreme, kao i da brzinu vožnje prilagode uslovima na putu.

Oprezna vožnja savetuje se na području Kikinde, Velikog Gradišta i Kopaonika gde trenutno pada sneg, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao i u pojedinim krajevima Srbije gde magla i sumaglica smanjuju vidljivost i ugoržavaju bezbednost.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na putničkim terminalima na srpskim graničnim prelazima vozila se zadržavaju do 20 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.