ABA LIGA: Partizanovac u TOP 5! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2017, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: Partizanovac u TOP 5! (VIDEO)

Crno-beli igraju majstoricu za finale u nedelju u Zagrebu.

Posle drugih polufinalnih mečeva u plej-ofu ABA lige napravljena je lista najboljih poteza. Potpuno zasluženo Vilijam Hačer je odneo pobedu u nimalo naivnoj konkurenciji. Šut Partizanovog Amerikanca za pobedu nad Cedevitom, čime je izborena majstorica, koja će se igrati u Zagrebu, s pravom je dobio najviše glasova.

ZA SVA VREMENA: Pre tačno 38 godina Zvezda je pokorila Evropu! (FOTO)

DELIJE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SAMOKRITIČNE: Oglasile se pred Uniks i poslale snažnu poruku svim zvezdašima

SHOWTIME! Check out the #TOP5 of #ABALiga 1/2-finals Round 2:

5. @znikolic19

4. @Ryanboatright11

3. James

2. @ognjenkuzmic1

1. @Bean3425 pic.twitter.com/TuE73eWnms

— ABA Liga (@ABA_League) March 29, 2017

Hačer je izvadio kartu za Hrvatsku dve sekunde pre kraja druge utakmice i pokazao da ima kvalitet da bude Partizanov džoker, čovek odluke.

Pored Hačerovog pobedničkog šuta među najatraktivnijim akcijama mečeva u Beogradu i Podgorici našle su se fantastične blokade u režiji Zorana Nikolića i Rašada Džejmsa, trojka Rajana Boutrajta, kao i zakucavanje Ognjena Kuzmića.

SAMO ZA UŠI ZVEZDAŠA: Evo šta iz Bamberga PORUČUJU pred duel za Darušafakom (FOTO)

I još jedno priznanje stiglo je na adresu kluba iz Humske. Stefan Birčević proglašen je za najkorisnijeg igrača drugih polufinalnih mečeva utakmica plej-ofa regionalnog takmičenja.  Krilni centar Partizana je na meču sa Cedevitom uknjižio 18 poena i 11 skokova za indeks korisnosti 29.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.