Izvor: HotSport.rs, 20.Feb.2017, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A SMEJALI STE SE ĐURĐEVIĆU: Sivonjić dobio dostojnog zemenika u hrvatskoj ligi! (VIDEO)

Juče je izgleda bio dan za neverovatne promašeje u regionu, a verovali ili ne onaj Đurđevićev nije bio najveći.

U utakmici 21. kola hrvatskog nacionalnog prvenstva, između gradskih rivala RNK Splita i Hajduka (1:1) viđen je jedan nesvakidašnji promašaj a u glavnoj ulozio bio je fudbaler domaćih Dupovac.
NEVERICA: Đurđević kandidat za promašaj godine, ne samo u Srbiji (VIDEO)
On je u 52. minutu utkmice, pri rezultatu 0:0 propustio da Splitu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << donese prednost promašivši prazan gol sa svega dva metra. Pogledajte kako je to izgledalo.

The post A SMEJALI STE SE ĐURĐEVIĆU: Sivonjić dobio dostojnog zemenika u hrvatskoj ligi! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Splitski derbi obeležio neverovatan promašaj sa pola metra (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 20.Feb.2017

Gradski derbi između RNK Splita i Hajduka, odigran u okviru 21. kola domaćeg prvenstva, obeležio je neverovatan promašaj fudbalera domaćeg tima Amera Dupovca...Nekadašnji fudbaler Sarajeva uspeo je da prebaci gol Hajduka sa udaljenosti od svega pola metra. Ako može da se pronađe opravdanje za...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.