Sirijska vojska onesposobila oko 60 terorista

Izvor: Vostok.rs, 14.Avg.2016, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirijska vojska onesposobila oko 60 terorista

Sirijski vojnici likvidirali su ili onesposobili najmanje 60 terorista DAEŠ-a koji su pokušali da prodru do vojnog punkta u blizini Palmire, prenosi agencija SANA.

Sukobi sa teroristima izbili su 15 kilometara istočno od grada koji je u martu oslobođen od terorista DAEŠ-a, izjavio je vojni izvor za agenciju.

„Pokušaj prodora je odbijen, teroristi su izgubili 60 ljudi, od kojih su neki ubijeni, a neki ranjeni. Uništena im je tehnika“, saopštio je izvor.

On je dodao da je među ubijenima jedan od lokalnih komandanata DAEŠ-a.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Ruski bombarderi Tu-22M3 bombardovali položaje terorista u Siriji

Izvor: Vostok.rs, 14.Avg.2016

Bombarderi ruskog vazduhoplovstva uništili su u Siriji šest velikih skladišta terorista DAEŠ-a, dva tenka, četiri oklopna vozila i veliki broj terorista, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.. . „Šest bombardera Tu-22M3, koji su poleteli 14. avgusta 2016. godine sa aerodroma u Rusiji,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.