Sirijska vlada spremna na dalje pregovore s opozicijom

Izvor: Blic, 24.Jul.2016, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirijska vlada spremna na dalje pregovore s opozicijom

Sirijska vlada saopštila je danas da je spremna za daljne mirovne pregovore s opozicijom kao i da se zauzima za političko rešenje petogodišnjeg rata, javio je Rojters

"Sirija je spremna da nastavi međusirijski dijalog bez postavljanja ikakvih uslova i bez stranog uplitanja, a uz podršku Ujedinjenih nacija", prenela je državna agencija SANA izjavu zvaničnika ministarstva spoljnih poslova.

UN se nadaju nastavku međusirijskih pregovora u avgustu u Ženevi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je predstavnik za Siriju UN Stafan de Mistura ranije ove sedmice.

Prethodni krug pregovora propao je i borbe su eskalirale, posebno oko Alepa, gde su vladine snage nedavno presekle jedini pravac do područja pod kontrolom pobunjenika u podeljenome gradu.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sirijska vlada za nastavak pregovora sa opozicijom

Izvor: RTS, 24.Jul.2016

Sirijska vlada saopštila je da je spremna za dalje mirovne pregovore sa opozicijom kao i da se zauzima za političko rešenje petogodišnjeg rata, javio je "Rojters". . "Sirija je spremna da nastavi međusirijski dijalog bez...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.