Opljačkali migrante uz pretnju gasnim pištoljem

Izvor: Radio 021, 31.Jul.2015, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkali migrante uz pretnju gasnim pištoljem

Mađarska policija uhapsila je jednog, a traga za još jednim muškarcem zbog sumnje da su opljačkali četvoro migranata iz Sirije.

Kako je saopštila Policijska kapetanija Županije Čongrad, osumnjičeni 21-godišnji Zoltan R. je zajedno sa svojim pomagačem, primio u svoj automobil četvoro migranata iz Sirije, nakon ilegalnog prelaska granice sa Srbijom, sa namerom da ih za sumu od 750 evra po čoveku preveze do Budimpešte.

Nakon toga, kako se navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << osumnjičeni im je uz pretnju lažnim, gasnim pištoljem, oduzeo sav novac i ostavio ih u Segedinu, nakon čega su migranti slučaj prijavili policiji.

Policija je pronašla vozilo, u njemu i pištolj kojim je izvršeno ovo delo, a osumnjičenog privela i njemu je određen pritvor, dok za njegovim pomagačem i dalje traga.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.