Turisti iz Holandije prvi gosti zlatiborskog kampa

Izvor: Blic, 05.Jun.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turisti iz Holandije prvi gosti zlatiborskog kampa

Novoizgrađeno kamp naselje na Zlatiboru dočekalo je prve goste. Četrdeset turista iz Holandije, sa 23 vozila, pristiglo je juče u objekat na Tić polje, nedaleko od centra planine.

"Po preporuci Kamperske ogranizacije Holandije iz Zasavice, gde smo bili nekoliko dana, došli smo na Zlatibor. Izuzetno smo zadovoljno opremljenošću kampa i ambijenom u orkuženju borove šume", napisali su knjizi utisaka gosti iz “zemlje lala”.

Gradnja kampa na Zlatiboru projekat >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je koji su zajednički realizovali Turistička organizacija Zlatibor, opština Čajetina, Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja, Regionalna razvojna agencija “Zlatibor” iz Užica i “United Nations Development Programme”.

Kamp je kategorisan sa tri zvezdice i jedan je od uređenijih u Srbiji. Prostire se na 1,5 hektara i sadrži 52 kamp jedinice. Kompleks ima recepciju, kuhinju, letnjikovac sa roštljem, zajednička prostorija sa svom potrebnom opremom, a svaka jedinica ima priključak na struju i bežični internet.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Serija Polje Lala

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.