Pogledajte trening orlova u Lisabonu

Izvor: BanjalukaLive.com, 28.Mar.2015, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte trening "orlova" u Lisabonu

Fudbaleri Srbije odradili su popodnevni trening u Lisabonu dan uoči utakmice sa selekcijom Portugalijom koja je zakazana za nedjelju od 20.45 u kvalifikacijama za Evropskog prvenstvo 2016. u Francuskoj. Trening srpskih fudbalera bio je otvoren prvih 15 minuta, pa se na tribinama lisabonskog stadiona okupilo oko 100 navijača, a rad Ćurčićevih izabranika posmatrali su i predsjednik FSS Tomislav Karadžić, generalni sekretar Zoran Laković i potpredsjednik >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Savo Milošević. Srbija je pretposljednja na tabeli grupe I poslije tri kola sa jednim bodom, dok je Portugal drugi sa šest. {youtube}Zdoedx3IHWA{/youtube} (Blic, foto: Ž. Babović)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Albanija preokretom do drugog mesta

Izvor: B92, 29.Mar.2015, 19:51

Fudbaleri Albanije preokretom su savladali Jermeniju sa 2:1 i tako se uključili u borbu za plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj...Albanci su u prvom meču dana grupe I u kojoj se nalazi i Srbija stigli do drugog trijumfa i sada se nalaze na trećem mestu sa sedam bodova, isto koliko ima drugoplasirana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.