Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2014, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MENADŽER VIDIĆA: Možda Nemanja i pristane da igra za reprezentaciju?

Savo Milošević je na konferenciji za novinare pred predstavljanje novog selektora Radovana Ćurčića najavio „borbu“ za povratak Nemanje Vidića u reprezentaciju Srbije, a da bi do razgovora dve strane moglo uskoro da dođe, potvrdio je menadžer fudbalera Intera Silvano Martina.

– Siguran sam da će ih Nemanja lepo dočekati u Milanu. Videće se oči u oči. Ko zna šta će on posle >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << toga odlučiti. Možda Nemanjin odgovor bude i pozitivan – istakao je Martina za Kurir.
Poznati fudbalski menadžer nije mogao da da odgovor na pitanje da li je Vidić stvarno spreman da ponovo bude jedan od lidera „orlova“.
– Zanima vas hoće li Nemanja igrati za reprezentaciju. E pa, ne znam! Nemam ideju šta Nemanja misli o tome. Uglavnom, nas dvojica kad se vidimo, ne razgovaramo o tome. Mogu da vam kažem da on prati igre reprezentacije, a šta misli o povratku, ne znam. Ne znam ni da li je Nemanja definitivno završio sa reprezentacijom. Stvarno ne znam – jasan je bio Martina.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Silvano Martina za Blicsport: Nemanja Vidić se neće vratiti u reprezentaciju

Izvor: Blic, 29.Nov.2014

Nemanja Vidić se definitivno neće vratiti u reprezentaciju Srbije. Prethodnih desetak dana se o mogućem povratku asa Intera među “orlove” u srpskoj fudbalskoj javnosti mnogo pričalo, ali njegov menadžer Silvano Martina je za Blicsport.rs potvrdio da do toga neće doći..."Nemanja se neće vraćati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.