FSS odlučuje o selektoru A tima

Izvor: TV Arena Sport, 24.Nov.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS odlučuje o selektoru A tima

Sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije gde će se odlučivati o selektoru A reprezentacije održaće se u utorak sa početkom od 17 časova.

Dik Advokat je posle utakmice protiv Danske podneo ostavku, a u ulozi predlagača novog selektora biće Savo Milošević, potpredsednik FSS zadužen za nacionalne selekcije sa posebnim zadatkom vezanim za "A" i Mladu reprezentaciju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << />Posle usvajanja Zapisnika sa prethodne sednice, uslediće odlučivanje po nizu važnih pitanja. Najpre će se pred članovima Izvršnog odbora naći razmatranje kadrovskog pitanja u vezi selektora "A" reprezentacije.

Obezbedite naš paket na vreme i pratite najbolje fudbalske prenose.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Ako ste propustili neku vest iz sveta fudbal obavezno pogledajte link vesti.

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

IO FSS: U utorak o novom selektoru, Savo predlaže

Izvor: HotSport.rs, 24.Nov.2014

U prostorijama Sportskog centra FS Srbije u Staroj Pazovi sutra, u utorak 25. novembra 2014. godine sa početkom u 17.00 sati, biće održana XI sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije. Sednicom će predsedavati Tomislav Karadžić, predsednik FS Srbije.. . Posle usvajanja Zapisnika sa prethodne...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.