Prosinečki: Dolazim da vidim Zvezdinu šampionsku pobedu

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Apr.2014, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Dolazim da vidim Zvezdinu šampionsku pobedu

Delije, vežbajte Užičko kolo, stiže Robert Prosinečki! Legendarni igrač i bivši trener Crvene zvezde gledaće uživo 146. večiti derbi na stadionu u Humskoj.
(FOTO: Žurnal)
– Dolazim u Beograd. Ako nađem ulaznicu, eto me na stadionu u subotu – kroz smeh poručuje iz Zagreba Robert Prosinečki.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Prisustvo nekadašnjeg driblera svetskog formata nije zanemarljivo na psihološkoj vagi. Upravo je pod njegovom komandom sa klupe Crvena zvezda ostvarila poslednje dve pobede u Humskoj. Priču je zaključio optimističnom porukom:
– Titula bi mnogo značila. Znam da ne bi odnela sve finansijske muke, ali bi se lakše disalo prekidom dominacije Partizana. Blizu smo, verujem da ćemo i zadržati prednost. I da se sredi oko evro licence, svakog leta je dramatično. Vidimo se u Beogradu za koji dan, dolazim da ispratim Zvezdinu šampionsku pobedu!
Ceo intervju možete pročitati 24. aprila u štampanom izdanju Sportskog žurnala. Ukoliko želite da se pretplatite na elektronsko izdanje Žurnala kliknite OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Prosinečki: Nedostaje mi Marakana

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Apr.2014

Na Marakani je proveo najlepše igračke dane, sa velikim entuzijazmom vratio se kao trener.. (FOTO: N. Negovanović). Biće čudo ako nikada više Robert Prosinečki ne bude zaposlen u Crvenoj zvezdi.. – Nedostaju mi Crvena zvezda i Marakana. Bilo je teških trenutaka u povratničkoj epizodi, ali...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.