Hamburg: Nadal sve bolji, lako do polufinala

Izvor: B92, 31.Jul.2015, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamburg: Nadal sve bolji, lako do polufinala

Rafael Nadal odigrao je najbolji meč ove nedelje i plasirao se u polufinale turnira serije 500 u Hamburgu.

Španski teniser u četvrtfinalu je rutinski savladao Pabla Kuevasa sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2.

Nadal je određenih problema imao samo u prvom setu kada je ispustio brejk, ali je od rezultata 3:3 dominirao dobivši devet od 11 gemova.

Već u prvom gemu napravio je brejk, Kuevas se vratio i izjednačio je na 3:3, ali Nadal je u nastavku preuzeo u potpunosti kontrolu.

Njega u polufinalu čeka Andreas Sepi kome je Simone Boleli predao meč bez borbe. U drugom polufinalu igraju Lukas Pui i Fabio Fonjini.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nadal pregazio Sepija za finale

Izvor: B92, 01.Avg.2015, 16:27

Španski teniser Rafael Nadal razbio je Andreasa Sepija i plasirao se u finale ATP turnira iz serije 500 u Hamburgu...Nadal je pregazio Sepija u polufinalu rezultattom 6:1, 6:2, posle nešto više od 75 minuta igre...To je Nadalu 96. finale u karijeri, prvo posle onog u Štutgartu, a sada će se boriti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.