Vulićević povredio koleno

Izvor: TV Arena Sport, 21.Okt.2014, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulićević povredio koleno

Desni bek Partizana Miroslav Vulićević najverovatnije će propustiti ostatak sezone, pošto je na derbiju sa Crvenom zvezdom doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata.

U ekipi Partizana nema adekvatne zamene za pouzdanog fudbalera, koji zahvaljujući svojim odličnim centaršutevima sa desne strane ima ogromne zasluge za veliki broj golova Petra Škuletića, Danka Lazovića Nemanje Kojića i ostalih.

Čeka se zvanična >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << potvrda svega ovoga od ljudi iz kluba, ali je sasvim izvesno da trener Marko Nikolić za predstojeći meč sa Bešiktašom mora da priprema tim bez Vulićevića.

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Obezbedite naš paket na vreme i pratite najbolje fudbalske prenose..
Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Kraj sezone za Vulićevića!

Izvor: RTS, 21.Okt.2014

Desni bek Partizana Miroslav Vulićević je na derbiju "zaradio" tešku povredu ukrštenih ligamenata i za njega je sezona najverovatnije završena...Posle Zvezde i Partizan je ostao bez prvog izbora na desnom beku. Kako prenosi "Mondo", Vulićević je oštetio prednji ukršteni ligament i sledi mu duža...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.