Vujošević otkrio koliko se novca odrekao zbog Partizana!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Sep.2014, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević otkrio koliko se novca odrekao zbog Partizana!

Trener košarkaša Partizana odgovorio je na optužbe slovenačkih medija o "dvostrukim standardima"

Posle optužbi od strane slovenačkih medija u slučaju “Jaka Klobučar”, trener košarkaša Partizana Duško Vujošević demantovao je postojanje dvostrukog standarda kada su u pitanju isplaćivanja dugovanja prema igračima i trenerima.

“Podsetimo da je Duško Vujošević raskinuo ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sa moskovskim CSKA i da je on tražio i dobio ono što mu je bilo zagarantovano ugovorom. Sada se Klobučaru osporava da traži ono što mu ne pripada. Dvostruki moral,” nedavno je napisao slovenački “Dnevnik”.

Foto: Marko Todorović

U opširnom intervjuu agenciji Beta, Vujošević je podsetio da se potencira da je od CSKA naplatio celokupan iznos, dodajući da “100 puta ponovljene laži koje iznose mentalni razbojnici ne postanu istina”.

On je izneo da je odustao od 1.4 miliona evra od toga ugovora, i da novac nije naplatio da bi “mogao da se bavi poslom koji voli u klubu koji ima velikih finansijskih problema”.

Po ovom pitanju se oglasio i predsednik Partizana Predrag Danilović.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.