Vujošević: Bilo je udaraca, zna se ko je!

Izvor: Mondo, 20.Apr.2015, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Bilo je udaraca, zna se ko je!

Trener Partizana Duško Vujošević izneo je svoju verziju događaja ispred svlačionica. Potvrdio je da je bilo fizičkog sukoba.

Foto: Betaphoto/Saša Đorđević Duško Vujošević: 3. 3. 1959.

Sukoba je bilo, ali ne između Duška Vujoševića i Mirka Pavlovića, kao što je MONDO i objavio.

Poput Pavlovića, koji je demantovao da ga je Vujošević udario, isto je ispričao i trener crno-belih na konferenciji za medije.

Evo šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Vujošević rekao...

"Već vidim da mašina laži priprema da sam ja napao Mirka Pavlovića, a ja ga nisam ni video".

"I juče je Zvezda uvela nekoliko vođa navijača u prostor ispred svlačionica, ne znam zašto su to uradili, boravili su i u hodniku i u svlačionici. Kada se utakmica završila ja sam sačekao malo da prođu igrači Zvezde, hteo sam da viidm reakciju publike prema mom timu i krenuo u svlačionicu".

"Prolazeći kroz tunel, jedan čovek iskočio je ispred mene i razdrao mi se na uvo, nešto "K..." Došlo je do gužve i razmene udaraca, tog čoveka ne znam, ne znam kako se zove, kažu mi da je jedan od vođa navijača Zvezde".

"Šilobad je i juče rekao Ristoviću da ne ubvode te ljude. Žandarmerija je saslušala toga dečka, tačno znaju kako se zove, zašto problem da se saopšti ime tog čoveka, nego se podmeće da sam udario zvanično lice Crvene zvezde? To je već jedna od manifestacija sile...", rekao je Vujošević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.