Vladimir Lučić do marta van terena!

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Jan.2014, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Lučić do marta van terena!

Vladimir Lučić mora na operaciju! Nije u pitanju povreda leđa koja ga je mučila dosta dugo i zbog koje je propustio Evropsko prvenstvo u Sloveniji, već problemi sa levim stopalom.
Bivši kapiten Partizana se povredio još 10. novembra, na utakmici protiv Saragose. Tada je blistao i doneo Valensiji pobedu, ali taj meč sigurno neće pamtiti po tome, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << već po povredi zbog koje je već dva meseca van terena.
Prve prognoze nisu bile tako loše, ali vreme je odmicalo, a poboljšanja nije bilo. Zato je Lučić juče posetio specijalistu u Barseloni koji mu je savetovao operaciju.
Mnogo vremena je već izgubljeno i zato je hirurška intervencija  zakazana već za utorak, 14. januar. Oporavak traje dva do tri meseca. Što znači da sjajno krilo možda ipak neće propustiti čitavu sezonu. Njegovu prvu u inostranstvu.
Inače, Lučić je u dresu Valensije odigrao samo sedam utakmica – četiri u Endesa ligi i tri u Evrokupu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.