Vico i Rističević istakli skandalozan transparent

Izvor: Press, 26.Maj.2016, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vico i Rističević istakli skandalozan transparent

Vaterpolisti Partizana Nemanja Vico i Dimtrije Rističević istakli su skandalozan transparent posle pobede nad Crvenom zvezdom i osvajanja titule prvaka Srbije.
foto: tanjug.rs
Vaterpolisti Partizana Nemanja Vico i Dimtrije Ristićević istakli su skandalozan transparent posle pobede nad Crvenom zvezdom i osvajanja titule prvaka Srbije.
Mladi vaterpolisti, cclanovi reprezentacije Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bacali su veliku senku na proslavu 27. klupske titule pošto su istakli transparent koji vredja večitog rivala.
Fotografija se brzo proširila društvenim mrežama, ali do sada niko nije reagovao.
Partizan je juče savladao Crvenu zvezdu 10:9 i rezultatom 2:0 u finalnoj seriji došao do druge uzastopne titule.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Javno izvinjenje vaterpolista Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2016

Vaterpolisti Partizana Nemanja Vico i Dimtrije Rističević javno su se izvinili danas što su se posle finalne utakmice plej-ofa protiv Crvene zvezde i osvajanja 27. šampionske titule fotografisali sa uvredljivim transparentom na račun rivalskog kluba i navijača. Oni su prethodno istakli skandalozan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.