Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2015, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADIMIR VOLKOV: Nije novac sve na svetu, igrati u Partizanu ima posebnu draž (VIDEO)

Heroj trijumfa Partizana u Novom Sadu nad ekipom Vojvodine, Vladimir Volkov, izjavio je da se osećaj igranja u crno-belom dresu ne može meriti novčano.
Startni bek crno-belih je pričao o svojoj karijeri, a kao njen vrhunac on ističe upravo nastupe za sadašnji klub.
 – Ta snaga koju navijači mogu da ti daju, u meču protiv Vojvodine se to vilelo, ne može da se oseća taj osećaj, on treba da se doživi… Na kraju kada prođe ta fudbalska karijera, bez obzira koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << se zaradi, specifičan je osećaj i posebna je vrednost igrati u klubu kao što je Partizan – kazao je Volkov i dodao:
- Upravo zbog Juga i težine koju on nosi. Kad na kraju budeš pričao svojoj deci, svojim unucima da si igrao za Partizan – to onda ima posebnu draž. Nije novac sve na svetu – kazao je Volkov.
Opširniji intervju pogledajte u videu.

 hotsport.rs
The post VLADIMIR VOLKOV: Nije novac sve na svetu, igrati u Partizanu ima posebnu draž (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Volkov: Ne pričam samo o fudbalu...

Izvor: Mondo, 06.Maj.2015

Fudbaler Partizana Vladimir Volkov koji je sa dva gola protiv Vojvodine utro put važnoj pobedi priča o fudbalskim počecima, kakve devojke voli, tetovažama, ali i o tome šta mu je najveća želja u karijeri...Foto: MN Press..U stilu rasnog golgetera, Vladimir Volkov je prošle nedelje postigao vodeći...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.