Uživo: Meč nastavljen posle prekida zbog uletanja navijača, Totenhem - Partizan 1:0

Izvor: Blic, 27.Nov.2014, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Meč nastavljen posle prekida zbog uletanja navijača, Totenhem - Partizan 1:0

Fudbaleri Partizana gostuju Totenhemu (četvrtak, 21.05) u pretposlednjem kolu grupne faze Lige Evrope, a dešavanja sa londonskog Vajt Hart Lejna možete pratiti uživo uz Blicsport.

Pogodio je Soldado stativu u 48. minutu, a onda je loptu dočekao Stambuli da plasira loptu u nebranjenu mrežu, pa je praktično iz prve akcije u drugom poluvremenu Totenhem poveo.

Fudbaleri Totenhema i Partizana čak tri puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su morali da prekidaju susret u Ligi Evrope zbog upada navijača na teren, a jedan fan "pevaca" iskoristio je priliku da se fotografiše sa ne baš raspoloženim Lamelom.

Posle prekida, jednom je Soldado izbacio loptu iz šesnaesterca Totenhema, drugi put je Škuletić u gužvi ispred peterca napravio faul, a onda je opasnost otklonjena i ispred gola Lukača, što je bilo sve u nešto dužih prvih 45 minuta.

U nadi da neće biti novih uletanja na teren, utakmica je nastavljena, pa se privodi kraju prvo poluvreme pred nešto dužu pauzu.

Oficijelni spiker saopštio je da će se meč ubrzo nastaviti. Arbitru Jevhenu Aranovskiju je treće uletanje na teren bilo dovoljno da prekine utakmicu, a za to vreme, orila se pesma navijača Partizana.

Treći put na meču uleteo je navijač u 41. minutu, što je bio znak sudiji da pošalje igrače u svlačionicu!

Nije uspevalo igračima Totenhema da dođu do gola sa krila, Lenon je odustao posle ulaska u šesnaesterac u 37. minutu i odložio je loptu Stambuliju, koji je oštro šutirao sa preko 20 metara. Lukač je sigurno dočekao loptu koja je išla nisko u njegovo naručje.

U 29. minutu je Partizan bio blizu idealne šanse, Lazović je sjajno uputio lob pas, a Škuletić je uz izbegavanje ofsajd zamke preskočio Ljorisa sa loptom. Ipak, došao je tik do gol aut linije, odakle nije uputio najbolje dodavanje saigraču u samoj ofanzivi.

Ovaj put je na teren uleteo navijač iza gola Lukača, a njega su nešto brže redari sproveli van terena kako bi se utakmica nastavila. U toku je 29. minut, Totenhem traži put do gola, uglavnom preko bokova.

U 22. minutu utakmice, jedan navijač je uleteo na teren i uspelo mu je na kratko da prekine meč, pošto je bežao redarima od polovine "pevaca" prilazeći ka golu ispred kog je Lukač.

Akcija u tri poteza prošla je bez mata za Lukača - lopta je posle oduzimanja na sredini terena brzo došla do Lamele, koji je na peterac servirao Soldadu, no on je zakasnio i propustio je u gol aut.

Turci su poveli protiv Asterasa na gostovanju sa 1:0 golom Dembe Ba u 15. minutu, na asistenciju Torea.

U 10. minutu je Partizan došao do prilike, Grbić je posle prodora po desnom boku centrirao Škuletiću, kom je malo nedostajalo da zahvati loptu glavom na petercu kako je želeo.

Imaju "pevci" prevlast na sredini terena, Volkov je vodio duele sa Lenonom, koji je iznudio i slobodan udarac. Posle prekida, Ćirković je preusmerio loptu u korner, pose kog je otklonjena opasnost.

Krenuo je Totenhem bez kalkulacija, a već u prvom minutu zapretio je Soldado. Ostavili su ga štoperi Partizana usamljenog na 20-ak metara od gola, ali je on poslao loptu tik uz stativu pored nepomičnog Lukača.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.