Uživo: Crno-beli oproštaj od Evrokupa u Rumuniji, Asesoft - Partizan 4:7

Izvor: Blic, 17.Dec.2014, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli oproštaj od Evrokupa u Rumuniji, Asesoft - Partizan 4:7

Košarkaši Partizana igraju poslednje kolo grupe E Evrokupa protiv Asesofta, a oproštaj crno-belih ove sezone od evropskog takmičenja možete pratiti na Blicsport.rs!

Partizan je već ranije izgubio šansu da se plasira u narednu fazu nadmetanja u Evrokupu, dok je Asesoft izborio prolaz dalje, ali još uvek nije poznato sa kojeg mesta će nastaviti takmičenje. Izabranici Duška Vujoševića su dobili u Pioniru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rumunski tim sa 76:69 u prvoj utakmici.

Milenko Tepić je odlično ušao u duel sa pet vezanih poena, a ujedno je držao prednost Partizana protiv Asesofta (5:4), a drugu trojku za crno-bele dao je Milosavljević, pa je nakon tri minuta igre bilo 7:4. Nastavila se paljba gostujuće ekipe preko Mihajla Andrića, a Mačvan je uz faul pogodio, a onda realizovao i slobodno bacanje za 13:6.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.