UŽIVO: Partizan - Nefči 3:2 (80. minut) Partizan preokrenuo, ponovo autogol

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2014, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Nefči 3:2 (80. minut) Partizan preokrenuo, ponovo autogol

Brazilac Kruz doneo je gostima velikih 2:0 posle samo 17. minuta igre, ali je nedugo potom autogolom vratio nadu domaćinu, Grbić u 32. poravnao rezultat, a Junuzade smestio loptu u mrežu svog golmana za 3:2 za crno-bele u 69. minutu.

Talentovani ofanzivni vezista Partizana Nikola Ninković

 

Crno-beli su, uprkos ozbiljnim finansijskim problemima, uspešno startovali u domaćem šampionatu.

 

74. minut - Domaćin ne posustaje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ekipa iz Humske ulice želi da ostvari što povoljniji rezultat pred revanš u Bakuu za sedam dana. Ovacije za Sašu Ilića pri svakom kontaktu sa loptom.

69. minut - GOOOOOOL!!!! Partizan dolazi do preokreta, ponovo autogol 3:2. Savršen centrašut Lazovića sa desne strane nije bio upotrebljiv za Grbića, koga je lopta preletela i pogodila nespretnog Elvina Junuzadea, posle čega je završila u mreži Stamenkovića.

61. minut - Nikola Ninković je napustio teren uz zvižduke, a u igru je ušao Andrija Živković.

58. minut - Velika šansa za crno-bele. Lazović je dobro skočio na centaršut iz kornera i glavom šutirao tik iznad prečke.

55. minut - Serija prilika za domaćina. Najpre Lazović nije uspeo da iskontroliše loptu, čime je uneo paniku u redove gostiju, kojima nije polazilo za nogom da otklone opasnost. Lopta je skakutala kao na fliperu, a na nju je natrčao Vulićević i bio neprecizan.

53. minut - Bertući je grubo startovao nad Grbićem i dobio žuti karton. Drinčić je izveo slobodnjak, lukavo dodao Lazoviću na 16 metara, ali je iskusni napadač šutirao preko gola.

52. minut - Gostima se ne žuri. Igrači Nefčija koriste svaku priliku da "ukradu" nekoliko sekundi.

49. minut - Iskusni Lazović izborio je korner, Drinčić je izveo prekid, a Stanković se spetljao.

46. minut - Meč je nastavljen. Nema izmena u sastavima.

45+2. minut - Završeno je prvo poluvreme. Pristalice Partizana miljenike su na odmor ispratile zvižducima.

42. minut - Grbić nije želeo da bude sebičan, već da asistira Škuletiću, i potencijalna šansa za Beograđane je otišla u nepovrat.

40. minut - Vobaj je izuzetno raspoložen i unosi pometnju u defanzivnu liniju crno-belih.

35. minut - Rasplamsala se borba posle izjednačujućeg pogotka crno-belih. Meč obiluje beskompromisnim startovima. Domaći imaju inicijativu.

32. minut - GOOOOOOL!!! Grbić je izjednačio 2:2. Krenuo je Partizan silovito posle pogotka, ređao šanse i iskoristio kontrolu dešavanja na terenu. Crnogorski napadač je dobio loptu u prazan prostor i lucidnim lob udarcem poslao loptu iza leđa Stamenkovića.

29. minut - GOOOOOOL!!! Partizan je smanjio rezultat 1:2. Denis Kruz je večeras izuzetno raspoložen za golove. Posle centaršuta Drinčića Kruz je zahvatio loptu glavom i zakucao je u mrežu svog golmana.

25. minut - Odličan napad domaćih Nikola Ninković nije uspeo da sprovede u nebranjenu mrežu. Centaršut Petrovića izbacio je kompletnu odbranu rivala, ali je lopta posle šuta mladog ofanzivnog veziste završila preko prečke.

19. minut - Grbić je opravdano kažnjen žutim kartonom, pošto je pokušao da iscenira kontakt sa golmanom Stamenkovićem u kaznenom prostoru.

17. minut - GOOOOOOOL!!! Gosti vode 2:0. Nefči je preslikao situaciju kod prvog gola i udvostručio prednost. Strelac je ponovo Kruz.

15. minut - Vulićević nije klonuo duhom. Probija po desnoj strani, a zbog silne želje uspeo je da se nađe u ofsajdu.

11. minut -GOOOOOOL!!!! Nefči vodi 1:0. Za manje od dva minuta Milan Lukač je morao da interveniše dva puta. Ulsedila su dva vezana kornera, posle kojeg je Kruz ostao sam na petercu i lako matirao čuvara mreže crno-belih.

8. minut - Flavinjo rukama obara Vulićevića i dobija žuti karton. Partizan nije ozbiljnije zapretio iz slobodnog udarca.

4. minut - Već u sledećem napadu domaćin je uzvratio. Ninković je imao veliku šansu, ali je jedan od defanzivaca gostiju izbacio loptu sa gol-linije. Usledio je i pokušaj Lazovića.

3. minut - Nefči je postigao pogodak, ali je on poništen zbog evidentnog ofsajda. Kamerunac Nfor ranije je krenuo na centaršut sa leve strane.

1. minut - Utakmica je počela.

 

SASTAVI TIMOVA

PARTIZAN: Lukač, Vulićević, N. Petrović, Stanković, B. Ilić, Brašanac, Ninković, Grbić, Drinčić, Lazović, Škuletić.

NEFČI: Stamenković, Silva, Junusadze, Bertući, A. Abdulajev, Flavinjo, Vobaj, Ramos, Kaje, Seidov, Nfor.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.