UŽIVO: Nefči - Partizan 0:0 (17. minut) Crno-beli tražili penal

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2014, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Nefči - Partizan 0:0 (17. minut) Crno-beli tražili penal

Jedini srpski predstavnik na evrosceni u Bakuu igra za jesen u Ligi Evrope. Partizan je iz Beograda poneo gol viška (3:2) posle trijumfa u prvom meču plej-ofa i ima ambiciju da iz Azerbejdžana ode direktno u Nion. Ipak, pita se i Nefči, čija publika je priredila paklen doček crno-belima. Ostanite uz portal Vestionline i iz minuta u minut pratite dešavanja iz prestonice Azerbejdžana.

Crnogorski špic iz redova >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Partizana popravio formu: Petar Grbić

 

Svi u taboru Beograđana jedinstveni su u mišljenju da neće izboriti povoljan rezultat ukoliko budu igrali na „nulu“.

 

13. minut - Opasni Vobaj uposlio je dubinskom loptom Nfora, koji je lako dobio duel sa Brankom Ilićem. Korpulentni napadača je šutirao u padu, ali pravo u Lukača.

11. minut - Vullićević je centrirao, uneo pometnju među defanzivce domaćih, ali je lopta otišla iza leđa Škuletića, koji je bio primoran da se okrene. Šutirao je Crnogorac, ali bezuspešno. Propala je velika šansa.

10. minut - Araz Abdulajev ponovo preti crno-belima. Lako je probio po desnoj strani i uputio opasan centaršut, međutim, nije bilo njegovih saigrača.

5. minut - Na drugoj strani odmah prilika za Nefči. Abdulajev je šutirao, ali je golman crno-belih Milan Lukač fantastično reagovao i otklonio opasnost.

4. minut - Partizan je krenuo u kontru, Drinčić je poslao dugu loptu ka Škuletiću, ali je visoki napadač pao u šesnaestercu posle duela sa Sašom Stamenkovićem. Sudija je odmahnuo glavom.

3. minut - Domaćin je krenuo angažovanije, a crno-belima izgleda treba vremena da se priviknu na loš teren.

1. minut - Utakmica je počela.

 

SASTAVI TIMOVA

NEFČI: Stamenković, Kardozo, Denis Silva, Junuzade, Abdulajev, Flavinjo, Vobaj, Ramos, Kaue, Sejidov, Nfor.

PARTIZAN: Lukač, Vulićević, B.Ilić, Stanković, Petrović, Drinčić, Brašanac, Živković, Grbić, Lazović, Škuletić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.