KRAJ: Borac - Partizan 1:2 (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2017, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ: Borac - Partizan 1:2 (VIDEO)

Pratite tekstualni prenos utakmice 15. kola Superlige Srbije

(UŽIVO KLAĐENJE)

BORAC - PARTIZAN 1:2 (0:0)

/Tavamba 59 - Mateus 70, Tošić 90+7/


Čačak

Stadion Borca kraj Morave;

Sudija: Novica Anđelovski;

BORAC: Bajić - Obradović, Dupovac, Otašević (od 12’ Marković), Kostić - Čađenović, Zoćević - Jovanović (od 92. Marinković), Filipović, Knežević - Mateus (od 94. Romanić) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Rezerve: Mišić, Stamenić, Marković, Romanić, Propadalo, Savić, Marinković.Trener: Igor Spasić.

PARTIZAN: Jovičić - Nemanja R. Miletić, Mitrović, Ostojić, Nemanja G. Miletić - Jevtović (od 46’ Everton), Pantić - Tošić, Suma (od 46’ Tavamba), Janković - Ožegović (od 66. Radin). Rezerve: Kljajić, Antonov, Everton, Radin, Ilić, Đuričković, Tavamba. Trener: Miroslav Đukić.

KRAJ! Crno-beli su uspeli da dođu do pobede. Opširnije OVDE.

97. minut - GOOOOOOOL! Tošić pogađa iz slobodnjaka! Kakav pogodak, kakva završnica!



96. minut - Slobodan udarac za Partizan, žuti karton za Filipa Kneževića koji je faulirao Zorana Tošića.

94. minut - Kakva šansa za Tavambu! Amer Dupovac je blokirao Kamerunca. Uz golmana Bajića jedan od glavnih junaka domaćih.

94. minut - A evo i treće izmene koja je bila najavljena. Umesto povređenog Mateusa ulazi Lazar Romanić.

92. minut - Izmena u ekipi domaćih. Lazar Jovanović izlazi iz igre,  na terenu je Marko  Marinković.

89. minut - Ružne scene u Čačku. Sukob Evertona sa nekim od fudbalera domaće ekipe koji je pritom napucao Brazilca loptom. Gužva kod klupe Borca, srećom bez većih posledica.

88. minut - Brani Bajić!

87. minut - Penal za Partizan! Jovan Čađenović je faulirao Marka Jankovića i zaradio žuti karton.



85. minut - Marko Janković u šansi, ali lopta prolazi pored gola. Ode još jedna prilika u nepovrat.

84. minut - Prekombinovali su Marko Janković i Leandre Tavamba, otvorila se prilika za kontru Borca, ali su se domaći fudbaleri spetljali. Mnogo grešaka na obe strane.

79. minut - Solidna minijatura Danila Pantića i šut sa ivice šesnaesterca, ali je i ovaj pokušaj završio u Bajićevom naručju.

76. minut - Odlična prilika za Partizan da opet stigne do vođstva, ali se Leandre Tavamba nije najbolje snašao u kaznenom prostoru. Pravo je pucao u Bajića.

73. minut - Nova šansa za Borac. Saša Filipović je tukao sa levog krila, ali je to učinio previše traljavo, pa je Marko Jovičić lagano pokupio loptu. Opet je zaspala odbrana crno-belih koji sada strahuju i za bod.

70. minut - GOOOOL! Borac stiže do izjednačenja! Lazar Jovanović je probio po desnom krilu, a Brazilac Mateus bio je najspretniji u kaznenom prostoru crno-belih - 1:1! Partizan u problemu. Da li je Đukić požurio sa izmenama?



70. minut - Mogao je Partizan da povisi prednost, ali je loš centaršut Nemanje R. Miletića završio u naručju Vladimira Bajića.

66. minut - Opet je Borac imao šansu, ali je lopta završila pored gola. Treću izmenu vrši Miroslav Đukić koji je rešio da da čuva stečenu prednost. Ognjena Ožegovića menja Milan Radin.

64. minut - Kreće Borac na sve ili ništa. Primio je gol u trenucima kada je bio bolji. Sada želi da uzvrati. Ali sada i Partizan ima više prostora. Tavamba je opet pokušao, ali je posle nekoliko dobrih poteza slabo šutirao.

59. minut - GOOOOL!!! Kazna za promašene šanse Čačana! Odličan dupli pas Leandrea Tavambe i Zorana Tošića, koji je prebacio poslednju liniju Borca. A onda Tavamba majstorski Bojića i loptu samo ćušnuo u mrežu. Vodi Partizan. Isplatia se izmena Miroslava Đukića.



57. minut - Opet uzdasi olakšanja na crno-beloj klupi. Odličan centaršut, ponovo sa levog krila, dvojica igrača Borca pobegla su čuvarima, ali su bili za malo kratki.

54. minut - Još jedan solidan pokušaj Zebri, Jovanović je centrirao po zemlji. Ali nema tamo nikoga. Sada dve šanse za Partizan, prvo je Everton promašio loptu, pa je Janković izblokiran. Ali sve skupa - loše izdanje aktuelnog šampiona.

52. minut - Slično kao i u prvom poluvremenu, početak pripada Borcu. Videćemo za koliko će sada imati snage. I koliko će mu Partizan dozvoliti. puno sreće za Beograđane malo pre.

50. minut - Minutima će odzvanjati prečka Partizanovog gola! Sam na šest metara od gola bio je Filip Knežević, Jovičić je već bio savladan, ali prečka je spasila crno-bele. Sreća po goste i što Lima Kruz nije prvi stigao do odbitka, a bio je blizu!



48. minut - Žuti karton za Limu Kruza.

46. minut - Dve promene Miroslava Đukića već na poluvremenu. Everton i Leandre Tavamba umesto Marka Jevtovića i Sejdube Sume.

POČELO JE DRUGO POLUVREME!!!

Korektno, iz ugla Borca barem. Partizan je imao dve najbolje šanse na utakmici, ali realno nije stvorio nijedan zicer, a pretili su i Čačani. Pravedan rezultat na poluvremenu. Moraće crno-beli mnogo bolje u nastavku ako ne žele da im Zvezda pobegne.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!!!

43. minut - Sada opasan nalet crno-belih, u poslednjem trenutku reaguje Miletić. Samo korner, dobro izveden, dobro postavljen i Ostojić.

39. minut - Sasvim ravnopravan meč do sada. Jeste Partizan imao dve najbolje šanse, ali neočekivano dobro mu parira Borac. Pitanje je dokle će moći tako?

35. minut - Dobar pokušaj Partizana. Korner sa desne strane, Jevtović je zahvatio loptu na prvoj stativi, ali tamo je bio i jedan igrač Borca koji je izbija na samoj gol liniji. Mada bi je možda stigao i Bajić. U svakom slučaju, nema gola za goste.

33. minut - Bez obzira na to kako će se utakmica dalje odvijati, u ovih pola sata i kusur igre ne deluje Borac kao tim sa začelja tabele. Trudi se da igra fudbal, loptu šalje od noge do noge, akcije započinje iz odbrane. Sada je probao Mateus Lima Kruz, nije to bilo opasno po Jovičića, ali ne izgleda to ni toliko loše. Verovatno bi bod oberučke prihvatili na stadionu "Kraj Morave".

30. minut - Sve više lopta u nogama gostujućih igrača. Mada odbijaju Čačani da se povuku u bunker.

26. minut - Najbolja prilika na utakmici! Jovičić je ispucao loptu, a Ožegović je sjajno primio na grudi, pored Dupovca se izborio za prostor za šut, ali je tukao tik pored stative protivničkog gola. Završnica je mogla da bude bolja.



24. minut - Da prekratimo nešto mirniji period utakmice: ova dva tima do sada su odigrale 34 utakmice, čak 29 ih je pripalo Partizanu, četiri su završene remijem, a samo jednom je slavio Borac. Gol razlika - 91:14 u korist crno-belih. Jasno vam je koliki je favorit Partizan.

20. minut - Po onoj Jankovićevoj logici na drugom kraju terena pokušava i Knežević, delue motivisano da pokaže svom bivšem klubu da se ogrešio o njega. Jovićić siguran, lopta mu je u naručju. Na drugoj strani, Ožegović sam pred Bajićem, ali ofsajd pozicija Partizanovog napadača.

19. minut - Nekoliko minuta lošijeg tempa.

15. minut - Marko Janković sa nešto više od 20 metara, pravo u Bajića. Ali po ovako klizavom terenu jasno je da treba pokušavati. Neće biti lako golmanima da ukrote te lopte.

14. minut - Lazar Obradović prvi igrač u tefteru sudije Anđelovskog.

12. minut - Iznuđena izmena Borca, Vladimiru Otaševiću je stradala loža, čini se bar tako, u igri je Miloš Marković.

12. minut - Dobra akcija Partizana, Suma do Ožegovića, ovaj iz prve tuče, ali dobro je postavljen Bajić i lako hvata opvu loptu.

8. minut - Vladimir Otašević fudbalski rezonuje - hvata volej sa desetak metara. Dosta iskosa. Snažno i neprecizno. Ali Borac za sada veoma raspoložen da se nadigrava sa crno-belima.

6. minut - Opet prete Čačani, probio je po levoj strani bivši Partizanov fudbaler Filip Knežević, odlična lopta na peterac, ali Zoran Tošić se vratio da pomogne saigračima i ispred nosa skinuo loptu sa noge Lazara Jovanovića. Na kraju ni korner za domaće.

3. minut - Imao je i Borac prvi korner, ali lako Beograđani otklanjaju opasnost. Zoćević potom šutira sa 25 metara, visoko preko gola.

1. minut - Posle samo 33 sekunde prva velika šansa za crno-bele. U poslednjem trenutku Amer Dupovac blokira šut Sejdube Sume. Bilo je veoma opasno.

1. minut - Kasnio je početak minut, dva, ali barem će se igrati. I u Čačku, kao i u ostalim delovima Srbije, pravo nevreme. Jak vetar, pljusak. Sudijska odluka je - igra se. Teren deluje u redu. Videćemo kako će izgledati kada se utakmica "zalaufa".



UTAKMICA JE POČELA!!!

Crvena zvezda je pobedom u Zemunu otišla na "plus sedam", te je pred fudbalerima Partizana zadatak da vrate na podnošljivu bodovnu razliku, ali da bi u tome uspeli moraju da savladaju Borac u Čačku (17.00, TV Arenasport 1).

Crno-beli su u bliskoj prošlosti lako izlazili na kraj sa Zebrama, slavili su četiri puta uzastopno i svaki put davali po dva gola. A da bi ovo trebalo da bude kudikamo lakši zadatak za Parni valjak nagoveštava loša forma Zebri, odnosno samo jedan njihov trijumf u minulih pet superligaških rundi.

MOZZART kvote 2704 --->>> Borac - Partizan 1 (13,00), X (5,80), 2 (1,20)

Što se tiče sastava, trener Partizana Miroslav Đukić odlučio je da odmori Miroslava Vulićevića, Evertona Luiza i Leandrea Tavambu. Golman Vladimir Stojković je i za ovaj meč odsutan, menja ga Marko Jovičić, a odbrana je modifikovana, pošto će Nemanja R. Miletić na mesto desnog beka, a štoperski tandem činiće Mitrović i Bojan Ostojić, koji se vratio u tim. Ofanzivna linija je u sastavu Tošić, Suma, Janković, iza najisturenijeg Ognjena Ožegovića.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.