UŽIVO: Bešiktaš vodi posle greške Lukača

Izvor: Mondo, 23.Okt.2014, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Bešiktaš vodi posle greške Lukača

U 3. kolu Lige Evrope Partizan domaćin Bešiktašu. Budite uz MONDO i pratite uživo dešavanja iz Humske. Naši reporteri su na stadionu...

Foto: FK Partizan

Fudbalerima Partizana neophodna je pobeda u trećem kolu Grupe C Lige Evrope da bi zadržali nadu da će i na proleće igrati na međunarodnoj sceni.

Posle remija sa Totenhemom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Beogradu (0:0) i poraza od Asterasa u Grčkoj (0:2), crno-beli su domaćin trenutno vodećem timu turskog prvenstva - Bešiktašu.

Uoči utakmice trener Partizana Marko Nikolić izjavio je da se ne opterećuje rezultatom, jer su njegovi igrači ispunili cilj samim plasmanom u grupnu fazu, ali sigurno je da se svi u Humskoj nadaju osvajanju tri boda.

Veliki peh zadesio je crno-bele samo par dana uoči ovog meča, pošto se povredio Miroslav Vulićević. Nikolić je odlučio da ga zameni debitant, 18-godišnji Miladin Stevanović.

PARTIZAN: Lukač - Stevanović, Ćirković, Stanković, Volkov - Živković, B. Ilić, Drinčić, Pantić - Lazović, Škuletić.

BEŠIKTAŠ: Zengin - Ujsal, Franko, Sivok, Mota - Kavlak - Tore, Oguzan, Hatčinson, Olkaj - Ba.

TOK UTAKMICE:

- GOL, Bešiktaš vodi od 18. minuta golom Velija Kavlaka. Reprezentativac Austrije šutirao je sa oko 25 metara po sredini, a golman Partizana očajno procenio let lopte i pomogao mu da se upiše u strelce.

- Oslobodili su se gosti početnog pritiska Partizana i u periodu od 5. do 15. minuta nekoliko puta zapretili Lukaču. Golman i defanzivci crno-belih, ipak, za sada deluju prilično sigurno.

- Odličan šut Gokana Torea u 13. minutu. U stilu Robena, vezista Bešiktaša je sa desne strane "zalomio" u sredinu i snažno šutirao sa ivice kaznenog, ali je Lukač dobrom intervencijom poslao loptu u korner.

- Partizan je otvoreno ušao u ovaj meč. U prvih pet minuta lopta je mnogo više bila na polovini gostiju.

- Prvi šut već u 33 sekundi. Pokušao je Danko Lazović sa dvadesetak metara, ali prilično neprecizno.

- Atmosfera na stadionu je mirna, ali su gosti provocirali izborom pesama.

- Na stadionu je oko 10.000 gledalaca, ali treba imati u vidu da je sektor K južne tribine zatvoren zbog kazne UEFA za zastavu koju su Grobari istakli protiv Totenhema, kao i da je cela severna tribina rezervisana samo za goste.

- Meč sudi Paolo Macoleni iz Italije.

TABELA: Asteras 4, Totenhem 2, Bešiktaš 2, Partizan 1.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.