U Partizanu sve ide tako sporo...Šilobad najavio rešenje za 10 dana

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Partizanu sve ide tako sporo...Šilobad najavio rešenje za 10 dana

Košarkaška sezona se približava (krajam meseca), a u Partizanu je i dalje status kvo. Posle odlaska Predraga Danilovića sa mesta predsednika luba, ne zna se ko će da vodi klub, ko že biti trener (Duško Vujošević trenutno radi sa igračima, ali je bez ugovora), koji igrači će nosti crno-beli dres...

Predsednik radne komisije i poslovni direktor kluba Mlađan Šilobad iz Humske za zavniačan sajt kluba je rekao da se vode razgovori i da bi u narednih 10 dana trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nešto više da se zna.

- Užurbano radimo, situacija je delikatna i složena. Nije jednostavno, ali smo već povukli određene poteze na putu ka realizaciji primarnog cilja. Ubrzo ćemo izaći sa konkretnim predlogom pred skupštinu kluba. Moramo da budemo strpljivi, ali i da u što skorijem roku formiramo Upravni odbor. Ne bih pominjao imena ljudi sa kojima smo već razgovarali i koji su spremni da pomognu klubu u ovoj teškoj situaciji. Procena je da u narednih sedam do deset dana možemo očekivati vanredni saziv skupštine na kom će komisija predložiti novi Upravni odbor. Skupština će biti sazvana u najkraćem mogućem roku od konačno usvojenog i potvrđenog predloga novih članova Upravnog odbora - rekao je Šilobad.

Članovi radne komisije su: Ilija Dražić, Dragan Todorić, Budimir Krstović, Mirko Tišma iMlađan Šilobad.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.