Transfer bomba u atletici: Emir Bekrić napustio Partizan - bira između Zvezde i Radničkog

Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2014, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transfer bomba u atletici: Emir Bekrić napustio Partizan - bira između Zvezde i Radničkog

Predsednik Kragujevčana tvrdi da najbolji srpski preponaš prelazi na Marakanu, ali...

Emir Bekrić odlazi iz Partizana! Najbolji srpski atletičar podneo je čelnicima crno-belih zahtev za promenu kluba i tako poslednjeg dana prelaznog roka ozvaničio želju da napusti Humsku 1. Osvajač bronzane medalje na poslednjem Svetskom prvenstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Moskvi 2013. obratio se tokom utorka rukovodstvu Partizana sa željom da dobije ispisnicu i njegova namera biće ispunjena, mada još nema potvrde gde će nastaviti karijeru.

Sportski žurnal tvrdi da će to biti Radnički iz Kragujevca, gde bi naš rekorder u trčanju na 400 metara sa preponama nastavio saradnju sa dugogodišnjim trenerom Mirajnom Stojanović, a isti list navodi da bi mu u srcu Šumadije društvo pravili doskorašnji članovi Vojvodine Miloš Čović (kladivo) i Petar Đurić (troskok).

S druge strane, Sport prenosi reči predsednika Radničkog Ivana Pavlovića u kome nagoveštava da bi Emir Bekrić mogao da se vrati u Crvenu zvezdu iz koje je 2011. godine došao u Partizan.

Ne znam ko vam je to rekao (da Emir dolazi u Radnički), ja imam informaciju da Bekrić prelazi u Crvenu zvezdu“, rekao je Pavlović.

Podsetimo, Emir Bekrić je nacionalni rekorder u trčanju na 400 metara prepone (48.05), a u zavidnoj kolekciji medalja ima i srebro sa Evropskog prvenstva u Helsinkiju, zlato i bronzu sa evropskih prvenstava za mlade (do 23 godine), kao i najsjajnije odličje sa Mediteranskih igara u Mersinu 2013, kad je postavio rekord Igara (48.03).

Podsetite se trke Emira Bekrića sa SP u Moskvi kad je osvojio bronzanu medalju.



(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATLETSKA BOMBA: Bekrić iz Partizana prelazi u kragujevački Radnički

Izvor: 24sata, 26.Nov.2014

Najjače bombe prelaznog roka po pravilu eksplodiraju poslednjeg dana. Tako je bilo i ovoga puta - uoči otkucavanja poslednjih minuta u kojima atletičari mogu da podnesu zahtev da promene klupsku adresu, Emir Bekrić je odlučio da pređe iz beogradskog Partizana u Radnički iz Kragujevca...Emir Bekrić...

Nastavak na 24sata...

Transfer bomba u atletici: Bekrić odlazi iz Partizana!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2014

Košarkaški klub Radnički preživeo je pravu agoniju prethodnih meseci, ali kragujevačkom atletskom klubu zato ide nikad bolje. Najbolji atletičar Srbije odlučio da napusti Partizan i preseli se u redove Radničkog iz Kragujevca...Odlazi iz Partizana: Emir Bekrić .. ..Beogradski dnevni sportski...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.