Tandem Fenera: Lazar - Andrija?

Izvor: Mondo, 02.Sep.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tandem Fenera: Lazar - Andrija?

Predsednik Fenerbahčea, najavio je potpredsednik Partizana Vučelić, doći će uskoro u Beograd na pregovore oko kupovine jednog, a možda i dvojice igrača crno-belih.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Postojala je ideja u Humskoj da se, u slučaju plasmana u Ligu šampiona, predloži Liverpulu i Lazaru Markoviću pozajmica na godinu dana.

Od te ideje nije bilo ništa, ali nije nemoguće da će već ove sezone Marković i as Partizana Andrija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Živković zaigrati jedan uz drugog. U Fenerbahčeu.

Potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić, koji je ne tako davno nagovestio da bi Partizan mogao Živkoviću da ponudi ugovor prema kojem bi zaradio milion evra u Humskoj, u izjavi za "Novosti" nagovestio je da će predsednik Fenerbahčea Aziz Jildirim uskoro doći u Beograd na pregovore oko otkupa ugovora levonogog driblera.

Tema tih razgovora, prema Vučelićevim rečima, mogao bi da bude i još jedan "zlatni orlić" Ivan Šaponjić.

"Jildirim dolazi u posetu, ali nemam informaciju da će Živković biti tema razgovora. U agendi nemam zakazanu priču na tu temu, mada nije isključeno da predsednik Fenerbahčea dolazi sa željom da pregovaramo o tome. Ako i Šaponjić bude tema razgovora, videćemo šta nam valja činiti", rekao je Vučelić za "Novosti".
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.