Izvor: HotSport.rs, 31.Jan.2015, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOTALNI OBRT U PARTIZANU: Drinčić bi da ode, Lazović da ostane, a Volkov neće u Koreju!

Tokom prethodnih dana mnogo toga se dogodilo u taboru Partizana koji se sprema za prolećni deo JSL u Turskoj.
Nedavno smo saznali da se Vladmir Volkov nalazi na pragu odlaska u Južnu Koreju. Takođe, negde u istom trenutku, pročulo se i da bi putem Azije mogao Danko Lazović koji na stolu ima unosnu ponudu od milion evra po sezoni.
Uz sve to, trener Marko Nikolić zapao je u loše odnose sa potpresednikom kluba Miloradom Vučelićem koji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ga je javno kritikovao istakavši da su „crno-beli zbog trenera izgubili više od 4 miliona evra“.
Da nevolja bude veća, iz Partizana sada želi da ode jedan od najboljih i najiskusnijih igrača sredine terena najavio je da bi možda već u zimskom prelaznom roku mogao da napusti klub.
Naime, on je na pitanje da li će otići iz Partizana odgovorio:
– Možda… Nisam ja toliko važan da Partizan ne bi mogao bez mene… Ne znam, videćemo u narednih dva-tri dana šta će se dešavati – istakao je Drničić.
Za to vreme, Vladimir Volkov koji je već bio viđen kao novi igrač Hjundaija. Međutim, od prelaska u Južnu Koreju po svemu sudeći neće biti ništa:
– Zar sam ja igrač za Koreju? Ma kakva Koreja, ne idem tamo! Ne idem nigde van Evrope – rekao je Volkov, a prenosi Žurnal.
Takođe, kako stoje stvari, crno-beli neće profitirati ni od eventaulnog trasnfera Danka Lazovića. Naime, on sam je poručio da ima želju da ostane u beogradskim crno-belima.
On je na pitanje da li bi ostao u Partizanu kada bi dobio više novca odgovorio:
– Ne mogu to ja da pričam… I na koji način može da isparira Kinezima ili bilo kome… Druga je stvar što ja volim Partizan… I ne samo ja, mnogi momci ovde. Znate, nije sve u parama… Jača je ova ovde ljubav prema klubu od bilo kog novca – kazao je Lazović.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.