Superligo, zašto je Partizan kažnjen?

Izvor: Mondo, 28.Nov.2014, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Superligo, zašto je Partizan kažnjen?"

Trener Partizana smatra da odluka da Grobari ne putuju u Novi Pazar kazna za crno-bele. "Mi nismo krivi, niti možemo da budemo krivi da bismo bili kažnjeni", ocenio Marko Nikolić.

Partizan u nedelju igra u Novom Pazaru meč 14. kola Superlige. Za razliku od prethodnih utakmica kada je "parni valjak" gostovao u gradu na Jošanici, ovaj put neće imati podršku navijača.

Grobarima je zabranjen odlazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Novi Pazara!

Ova vest zatekla je crno-bele u Londonu. Trener Marko Nikolić iznenađen je odlukom nadležnih organa i smatra da je Partizan praktično kažnjen time što neće imati podršku sa tribina.

 Kada mu je postavljeno pitanje da prokomentariše odluku Superlige (na predlog policije), šef stručnog štaba Partizana je prvo zastao, a zatim rekao: "... Za mene je to neshvatljivo. Moram da kažem ono što mislim", bio je prvi komentar Nikolića.

Trener Partizana je razočaran...

"Ako u našoj zemlji nismo u mogućnosti da organizujemo utakmicu, derbi, na normalan način, uz prisustvo navijača oba tima, onda ne znam zbog čega se fudbal igra u Srbiji", zapitao se mladi stručnjak.

Novi Pazar prošle subote nije igrao utakmicu protiv Voždovca u Beogradu, jer je policija procenila da bi na moglo da dođe do incidenata, uzrokovanih ubistvom Marka Ivkovića u Istanbulu.

"Prethodna utakmica Pazara je odložena u Beogradu i to protiv Voždovca, kada je bila daleko manja tenzija. Sada se igra u Novom Pazaru i vidim da se stvara tenzija... Epilog toga je da se igra bez navijača Partizana. Neshvatljiva odluka. Neko nam oduzima mogućnost da imamo svoju publiku u Novom Pazaru. Mogu da razumem pritisak, ali... Ako postoji problem onda odluka mora da bude fer i ravnopravna prema obema ekipama", istakao je Nikolić.

Na kraju, zaključuje da je Partizan kažnjen.

"Mi nismo krivi, niti možemo da budemo krivi da bismo bili kažnjeni. Pokušaćemo to da okrenemo u našu korist, da nam bude motiv više i da se ponašamo kao da su Grobari na tribinama", podvukao je trener Partizana.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.