Stevanović otkrio kako je nadmudrio Milijaša

Izvor: B92, 27.Maj.2017, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović otkrio kako je nadmudrio Milijaša

Golman Partizana Nemanja Stevanović izrastao je u heroja crno-belih u finišu Kupa Srbije u subotu.

Do pre nekoliko meseci rezervista Marka Nikolića je sa dve fantastične odbrane u nadoknadi vremena spasao Partizanu 1:0 kojim su crno-beli stigli do duple krune.

Stevanović je bio na mukama prilikom šuteva Nenada Milijaša, ali je paradam sačuvao svoju mrežu pred skoro 25.000 ljudi u Humskoj.

"Ovo je bila moja najbolja partija u karijeri. U 90. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minutu sam svesno ostao na toj strani gde je išla lopta. Milijaš je išao na kartu da sam mlad, a iz te pozicije je teško prebaciti živi zid", rekao je Stevanović.

Na društvenim mrežama golmana Partizana "prozivaju" da je zvezdaš.

"Hvala svim "grobarima" koji su mi dali podršku od kako sam došao i od kako sam stao na gol Partizana", zaključio je 25-godišnji junak crno-belih.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.