Steaua pobedila pred Partizan!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Steaua pobedila pred Partizan!

Protivnik Partizana u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Steaua, napravila je dobru uvertiru pred gostovanje u Humskoj, u sredu. Rumunski šampion slavio je na gostovanju protiv Botosanija 1:0.

Jedini gol delo je Jančua, koji je zatresao mrežu domaćina već u drugom minutu. Posle četiri kola prvenstva Rumunije, Steaua ima dve pobede i dva remija i trenutno je lider. S druge strane, crno-beli su napravili lošu uvertitu pred duel sa Rumunima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jer su poraženi u Novom Pazaru 3:2, doduše sa rezervistima, pošto je Zoran Milinković odmarao prvu postavu.

Podsetimo, u prvom meču u Bukureštu, pred praznim tribinama, Steaua i Partizan su odigrali nerešeno - 1:1.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.