Stamenković: Na našem terenu padale su i veće ekipe od Partizana

Izvor: Blic, 22.Avg.2014, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stamenković: Na našem terenu padale su i veće ekipe od Partizana

Golman Nefčija Saša Stamenković bio je nekoliko puta na meti navijača Partizana, koji su ga vređali u Humskoj, u pobedi crno-belih od 3:2. Bez obzira na to, on je u korektnom tonu komentarisao atmosferu, posebno pohvalivši igrače srpskog viceprvaka i trenera Nikolića.

"Svi su bili na visokom nivou, radili svoj posao. Imam izuzetno lepo mišljenje o ovoj ekipi Partizana", rekao je Stamenković.

Bivši čuvar mreže Crvene zvezde primio je tri gola, dva od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saigrača.

"Ne sećam se da sam nekad u karijeri primio dva autogola. To je odredilo konačan ishod utakmice. Nezadovoljan sam konačnim rezultatom, jer smo vodili 2:0, i mislim da je trebalo da izvučemo više. U Bakuu imamo šanse, jer nas svaka pobeda od dva gola razlike vodi dalje. Očekivali smo više od Partizana, na našem terenu su padale i veće ekipe, azerbejdžanski narod je zaslužio da se plasiramo u Ligu Evrope", poručio je Stamenković.

Partizan je preokretom slavio sa 3:2, iako je imao dva gola zaostatka od 17. minuta, pa na revanš ide sa minimalnom prednošću.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stamenković: Očekivali više od njih

Izvor: B92, 22.Avg.2014

Golman Neftčija Saša Staamenković rekao je da je njegov tim morao da uradi više posle početnog vođstva..."Nezadovoljan sam jer smo posle 2:0 mogli da izvučemo više, ali bez obzira što smo izgubili, imamo šanse za prolazak. Na našem stadionu u Bakuu su padale mnogo veće ekipe od Partizana....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.