Izvor: Danas, 28.Jan.2015, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramni navodi o radu bivše uprave

Obraćam vam se kao bivši član UO FK Partizan, u periodu od 2007. do 2014. godine, u vezi s intervjuom koji je dao vašem listu sadašnji član Uprave Milorad Vučelić, u broju od 15. 01. 2015. godine. Reagujem na izjavu g. Vučelića u kojoj je rekao da će : „...raščistiti sa zlodelima bivše Uprave.“ Odlučno odbacujem sramne navode g. Vučelića, koji vređaju moju čast i dostojanstvo.

Ko je on i na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << čega, na takav način, ocenjuje i osuđuje moj rad u okviru jednog kolektivnog organa. Tokom osmogodišnjeg mandata člana UO, donosili smo niz odluka za koje smo, u tom trenutku, smatrali da su najbolja rešenja i u interesu Partizana. Neke od njih nismo u potpunosti realizovali, pa su i rezultati bili slabiji, ali u celini gledano ovo je najtrofejnija, a time i najuspešnija Uprava u istoriji FK Partizan, i to je opšte poznata činjenica. Možda je to za g. Vučelića zlodelo ili to što je polusezona 2014/2015 završena sa plus 6 bodova.

Inače, sve ostalo što je rekao u intervjuu je naučeno napamet iz zaključaka i materijala prethodne Uprave i apsolutno ništa novo i više od toga nije rekao. Ovim putem zahtevam od g. Vučelića da povuče svoju izjavu o „zlodelima“ ili će u suprotnom ta „zlodela“ morati da dokaže na sudu.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.