Sivić novi selektor omladinske selekcije

Izvor: Beta, 23.Apr.2010, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sivić novi selektor omladinske selekcije

BEOGRAD, 23. aprila 2010. (Beta) - Tomislav Sivić novi je selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije.

Odluku o tome doneo je u petak Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije na sednici u Beogradu, na kojoj su i odredjene cene ulaznica za finalnu utakmicu Kupa Srbije i razmatrana ostala aktuelna pitanja, navodi se na sajtu FSS-a.

Sivić je na mestu selektora omladinske reprezentacije, za igrače rodjene 1991. godine i mladje, nasledio Aleksandra Stanojevića, koji je prošle nedelje postavljen za trenera Partizana. Sivić je poslednjih meseci bio jedan od Stanojevićevih saradnika, odlično poznaje ovu generaciju fudbalera, a posebno godinu dana mladje igrače koje je i predvodio, navodi se u saopštenju.

Odredjene su cene ulaznica za finalnu utakmicu Kupa Srbije izmedju novosadske Vojvodine i beogradske Crvene zvezde, koja se 5. maja od 20.30 igra na stadionu Partizana u Beogradu. Karte za južnu i severnu tribinu koštaju 200 dinara, dok će se ulaznice za istok i zapad prodavati za 400 dinara.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Omladinci dobili selektora

Izvor: Sportal.rs, 23.Apr.2010

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije imenovao je Tomislava Sivića za novog selektora nacionalne omladinske reprezentacije. Sivić će na funkciji selektora igrača rođenih 1991.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.