Izvor: HotSport.rs, 28.Maj.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE VIŠE SRBA: Još jedan bivši igrač Partizana na ‘ostrvu’?

Novi menadžer Redinga mogao bi da bude srpski trener koji je u karijeri nosio dres Partizana i Atletiko Madirda.

Srbi osvajaju Englesku. Posle Slaviše Jokanovića još jedan bivši fudbaler Partizana mogao bi da vodi jedan tim u Čempionšipu. Reč je o Milinku Pantiću, čoveku koji je u eri Radomira Antića sa Atletiko Madridom postao šampion Španije.
BRUTALAN START: >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Povredio se Lionel Mesi, i to ozbiljno (VIDEO)
Srpski trener pregovara sa plavo-belima, a konkurencija za mesto na klupi mu je Jap Stam. Reding je prošle sezone završio tek na 17. mestu u Čempionšipu. Milinko Pantić je poslednji posao imao u Bakuu iz Azerbejdžana.
The post SVE VIŠE SRBA: Još jedan bivši igrač Partizana na ‘ostrvu’? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Radomir Antić

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.