STIGLI U BEOGRAD: Navijači Bešiktaša se slikali ispred stadiona Partizana

Izvor: Kurir, 22.Okt.2014, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLI U BEOGRAD: Navijači Bešiktaša se slikali ispred stadiona Partizana

Najavljeno je da će utakmici prisustvovati najmanje 750 navijača turskog kluba

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21.05 igraju meč trećeg kola grupne faze Lige Evrope sa turskim Bešiktašom, a ako je suditi po fotografijama sa društvenih mreža, turski tim će imati značajnu podršku svojih pristalica.

BeşiktAş taraftarı Şevşek Ali'yle Belgrad'da havalimanını tezahuratlarla >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << inletiyor. Polis izlemede kalıyor.. pic.twitter.com/TmnCVpPGFw

Čak četiri aviona sa pristalicama ekipe iz Istanbula trebalo bi da dođu u našu prestonicu, a očekuje se i da turskom klubu podršku pruže i navijači iz Sandžaka (tradicionalno dobri odnosi sa Torcidom iz Novog Pazara) i Bosne i Hercegovine. Najavljeno je da će utakmici prisustvovati najmanje 750 navijača Bešiktaša.

Pojedini navijači Bešiktaša iskoristili su to što su došli dva dana uoči meča, pa su se slikali ispred stadiona u Humskoj u utorak uveče, čime su se pohvalili na Tviteru, kao i fotografijom sa aerodroma "Nikola Tesla".

Partizan deplasmanı... Tarih Beşiktaş taraftarını yazıyor.. pic.twitter.com/MXngr5ZxfB

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.