Izvor: Telegraf.rs, 27.Feb.2017, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠPANIJA ZOVE! Đukić se vraća na mesto uspeha?

Miroslav Đukić bi mogao da se vrati u Španiju i ponovo preuzme ekipu Deportiva.

Bivši selektor reprezentacije Srbije je nedavno prihvatio da vodi Al Šabab iz Dubaija, ali španski mediji ga pominju kao potencijalnu zamenu Gaiska Garitane, kom je navodno ostavka već spremna posle poraza od Leganjesa 4:0.

Osim Đukića u užem krugu kandidata za klupu plavo-belih je i Pepe Mel koji je već godinu dana bez angažmana posle Betisa.

Đukić je tokom igračke karijere >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nastupao za Deportivo od 1990. do 1997. godine, a 1995. je osvojio Kup kralja i španski Superkup. Kao trener je vodio Partizan, Herkules, Valensiju, Kordobu, Valjadolid, Muskron i sada Al Šabab.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.