Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2015, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK: U kući Miše Tumbasa pronađene granate!

Navijači Partizana koji su pomagali u akciji čišćenja kuće najpoznatijeg Grobara Miše Tumbasa našli su dve eksplozivne naprave u ormanu.

Šok u Bariču. Navijači Partizana dok su sređivali kuću Miše Tumbasa u jednom ormaru su pronašli dve granate. Odamh su pozvali nadležnu službu da ih ukloni kako ne bi došlo do nesrećnog slučaja. Miša Tumbas nije znao da mu u kući stoje eksplozivne >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << naprave koje su pripadale njegovom ocu koji je radio kao vojno lice.
– Mogli smo svi da odletimo u vazduh. Hvala kojim Grobarima što mi pomažu i što su mi sredili kuću – rekao je Tumbas.
Navijači Partizana uspeli su da izdejstvuju da se Miši Tumbasu, koji spada u lica sa posebnim potrebama, vrati očeva penzija od 27 hiljada dinara i da ima pravo lečenja na VMC i VMA.
Akcija sređivanja kuće Miše Tumbasa počela je početkom februara.
hotsport.rs
 
The post ŠOK: U kući Miše Tumbasa pronađene granate! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Granate pronađene u kući Miše Tumbasa: Mogli smo svi da odletimo u vazduh!

Izvor: NaDlanu.com, 29.Mar.2015

Prilikom čišćenja kuće u Bariču, navijači Partizana pronašli su dve eksplozivne naprave koje su odmah prijavili odgovornim licima kako bi bile uklonjene pre nego što se desi neki nesrećan slučaj..Navijači Partizana, koji vode akciju za pomoć najvernijem fanu crno- belih Miroslavu Gajiću,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.