SLS: Kog stranca je Vujošević precrtao za domaće prvenstvo?

Izvor: HotSport.rs, 27.Mar.2015, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Kog stranca je Vujošević precrtao za domaće prvenstvo?

Za vikend startuje Superliga Srbije za košarkaše, a kako po pravilima domaćeg prvenstva može da igra samo četiri stranca Duško Vujošević je od njih pet morao da izabere jednog koji će ispasti iz tima.

U crno-belom rosteru kao strani igrači se vode Saša Pavlović, Boris Dalo, Džoš Akojon, Edo Murić i Janis Kuzeloglu. Trener Partizana Duško Vujošević odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << se da iz tima ispadne mladi Grk, čije vreme u crno-belom dresu tek dolazi.
FOTO: www.kkpartizan.rs  
Rok za licenciranje igrača za Superligu Srbije ističe u petak u podne.
hotsport.rs
The post SLS: Kog stranca je Vujošević precrtao za domaće prvenstvo? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.