Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2015, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJAN REZULTAT: Jokanović uveo Votford u Premijer ligu

Srpski trener i bivši igrač Partizana i Čelsija, Slaviša Jokanović, uveo je ekipu Votforda u Premijer ligu i time postao prvi Srbin kome je to pošlo za rukom.
“Stršljenovi” su na otvaranju 45. kola Čempionšipa proknjiži trijumf na gostovanju Brajtonu sa 2:0, a usled kikseva direktnih rivala Votford  je osigrurao plasman u Premijer ligu. Tako će Slaviša Jokanović postati prvi srpski stručnjak u tom takmičenju.
Votford sada >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ima 88 bodova u džepu, četiri više od Bornmuta, koji ima utakmicu manje, i Midlsbora, koji je kao gost poražen od Fulama sa 4:3.
hotsport.rs    
The post SJAJAN REZULTAT: Jokanović uveo Votford u Premijer ligu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Jokanović: Iznenađen i srećan

Izvor: B92, 26.Apr.2015, 11:02

Srpski trener Slaviša Jokanović rekao je posle plasmana u Premijer ligu sa Votfordom da je veoma srećan zbog uspeha koji je napravila njegova ekipa...On će postati prvi trener iz Srbije koji je sedeo na klupi jednog premijerligaša...'Stršljenovi' su na otvaranju 45. kola Čempionšipa bili sigurni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.