UŽIVO: Bačka - Partizan 0:0! Crveni karton za Bjeloša, povici sa tribina (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2016, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Bačka - Partizan 0:0! Crveni karton za Bjeloša, povici sa tribina (VIDEO)

Pratite na portalu MOZZART Sport dešavanja sa pretposlednje utakmice prvog kola Superlige

OVDE pročitajte izveštaj sa meča

KRAJ MEČA!

- Leonardo u dobrom prodoru, izvukao je slobodan udarac i žuti karton Rogača. Na kraju gol-aut. Deluje da je gotovo...

- Božinov je imao jako dobru šansu, ali je pucao glavom preko gola.

NADOKNADA VREMENA, igraće se još pet minuta

89. minut - Slobodan udarac za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << crno-bele, dobra prilika na oko 25 metara od gola. Bilo je neprijatno po Bačku, ali je Manojlović dobro intervenisao.

87. minut - Milenković je imao zicer, ali je usled teškog ugla promašio nebranjenu mrežu šutem glavom.

85. minut - Napada Partizan preko desne strane, ali sve to jalovo izgleda. Kvota na pobedu gostiju je 3,50.

83. minut - "Odlazi Tomiću" čuje se sa tribina. A sada i "Uprava napolje".

81. minut - Velika sparina smeta igračima tokom utakmice, ali i navijačima koje je probudio Bjeloš lepim prodorom, ali je posle toga simulirao i tako dobio drugi žuti, to jest crveni karton! Bačka će imati igrača manje do kraja meča.

Kvota na Partizan 2,80!

75. minut - Galić je sada imao dobru situaciju, ali je igra opravdano prekinuta zbog ofsajda. Leonardo je izveo prekid na drugoj strani, ali lopta je završila u rukama golmana Manojlovića.

72. minut - Grobari u ovim momentima pevaju "Zašto gola nema?". To jeste najveći problem crno-belih. Kvota na Partizan skočila na 2,40!

70. minut - Brašanac je imao najveću šansu na meču! Leonardo mu je lepo dodao loptu, ali je golman Manojlović dobro odreagovao i skinuo zicer

- Kvota na Partizan 2,15!

68. minut - Partizan sada sve više napada, ali je očigledna tendencija Bačke da se fokusira na odbranu. Skupili su se igrači debitanta na oko 20-ak metara od svog gola i poput bedema za sada brane svoju tvrđavu protiv vicešampiona države.

64. minut - U ovom momentu pobeda Partizana plaća kvotom 1,95!

55. minut - Partizan u ovim momentima steže obruč oko gola Bačke, Saša Ilić je malo povezao redove i sada sve izgleda mnogo bolje po goste iz Beograda. Ipak, problem sa realizacijom je očigledan...

52. minut - Petar Đuričković je imao solidnu priliku, došla mu je lopta na ivici šesnaesterca, ali je levica ovoga puta zakazala. Lopta je otišla daleko...

49. minut - Brašanac je oboren na ivici šesnaesterca! Na samoj ivici, pitanje je da li je ovo bio jedanaesterac... Centimetri su odlučivali. Leonardo je uzeo loptu i pogodio živi zid iz slobodnjaka. Utisak je da je bio penal...

Što se tiče kvota u KLAĐENJU UŽIVO, one sad izgledaju ovako: kec je 8,25, iks je 2,85, a dvojka 1,65.

POČELO JE DRUGO POLUVREME U NOVOM SADU: Dvostruka izmena u Partizanu. Umesto Miroslava Radovića na terenu je Leonardo, dok je Nemanju Mihajlovića zamenio Saša Ilić. Spasoje Jelačić nije ništa menjao.

Pogledajte kako je izgledalo "postrojavanje" igrača od strane navijača na poluvremenu.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA: Bačka - Partizan 0:0!

Vrlo loše izdanje crno-belih kod kojih se vidi da je eliminacija iz Evrope i te kako ostavila traga. Samo jednu pravu priliku stvorili su izabranici Ivana Tomića u ovom delu igre, tako što je u 31. minutu Miroslav Radović pucao van okvira gola. Pred kraj je Petar Đuričković poslao loptu iznad prečke iz slobodnog udarca. Jalovo igra viceprvak Srbije, njema prodora Mihajlovića, ni pasova Radovića. S druge strane, Bačka je delovala kako bolji rival do sredine prvog dela, čak je u 9. minutu Miroslav Bjeloš uzdrmao prečku gola Bojana Šaranova, a kasnije je golman tima iz Humske odbranio udarac Veseljka Trivunovića.



45. minut: Đuričković puca iznad prečke...

44. minut: Slobodan udarac za crno-bele. Klisura je oborio Đuričkovića na ivici kaznenog prostora Bačke i biće ovo dobra prlika da Partizan povede u finišu prvog poluvremena

43. minut: Agresivni Miloš Josimov startuje nad Đuričkovićem s leđa. Nema žutog kartona.

40. minut: Korner za Bačku, lako interveniše odbrana crno-belih.

38. minut: Izuzetno opasan i nespretan start Bjeloša nad Evertonom Luizom, ali se Partizanov Brazilac pridigao kao da se ništa nije desilo.

31. minut: Evo konačno i šanse za Partizan. Posle kornera Đuirđić je u padu poslao loptu pred peterac, tamo je Miroslav Radović pucao, ali neprecizno, pa je lopta završila u gol-autu.



Prošlo je pola sata u Novom Sadu. Prilika da se osvrnemo na kvote. Pre početka utakmice dvojka na Partizan bila je 1,37. Sad je 1,65 na KLAĐENJU UŽIVO. Ako se opredelite za keca na UŽIVO KLAĐENJU kvota na Bačku sad je 6,00, a iks je 3,35.

26. minut: Veseljko Trifunović preti! Posle greške Darka Brašanca kapiten Bačke je odapeo levicom, ali je Šaranov oprezan. Bolje deluje tim Spasoja Jelačića zasad.

25. minut: Grobari nisu zadovoljni izdanjem gostujuće ekipe. Skandiraju: "igrajte fudbal".

23. minut: Prvi žuti karton na meču. Dobio ga je vezista Bačke Bjeloš. On je posle prekršaja Trivunovića nad Vulićevićem, u trenutku kad je igra već bila zaustavljena, neoprezno startovao nad Đuričkovićem, pa mu je sudija Novak Simović opravdano pokazao javnu opomenu.

19. minut: Evo i prve opasnosti u kaznenom prostoru Bačke. Darko Brašanac se iskrao na poziciju levog krila, ubacio loptu u petera, delovalo je opasno, ali ju je ispred Nikole Đurđića pokupio golman Filip Manojlović, koji je stigao na pozajmicu iz Crvene zvezde.

17. minut: Panika u odbrani crno-belih, Gogua vraća "kratku" loptu Šaranovu, ali je golman Partizana ipak na oprezu.

15. minut: Partizan, zasad, bezidejan. Posebno najisksniji njegovi prvotimci, Miroslav Radović i Nikola Đurđić. Izgleda da su još pod utiskom eliminacije od Zaglebja.

9. minut: Prva velika šansa na utakmici! Trese se prečka gola Bojana Šaranova! Priliku je imao Bjeloš, posle ubacivanja sa leve strane stigao je do lopte pre Evertona, pucao levom nogom, savladao Šaranova, ali je pogodio samo okvir gola.



8. minut: Prema onome što vidimo u početnoj fazi utakmice Partizan će, očekivano, držati loptu u nogama, a Bačka čekati u plitkoj zoni i eventualno razvijati kontranapade.

4. minut: Prvo uzbuđenje u kaznenom prostoru Partizana. Bajić je izveo korner za Bačku, Gogua nespretno intervenisao, ali je Šaranov prvi stigao do lopte.

3. minut: Na istočnoj tribini Karađorđa su smešteni Grobari, koji od početka meča pevaju i pružaju podršku fudbalerima Partizana. Zasad bez ijedne reči primedbe za eliminaciju iz Evrope.

POČELA JE UTAKMICA U NOVOM SADU!

Tek da primetimo, vrlo teški uslovi za igru, jer je temperatura 31 stepen Celzijusa.

------------------------------------------------

BAČKA - PARTIZAN 0:0

Novi Sad

Stadion Karađorđe

Sudija: Novak Simović (Lovćenac)

Žuti karton: Bjeloš (Bačka), Rogač (Bačka)

Crveni karton: Bjeloš 81

BAČKA: Manojlović, Smiljanić, Josimov, Ilić, Klisura, Rogač, Bajić (od 71. Švonja), Bjeloš, Galić, Trivunović (od 83. Trajković), Mojsilović (od 57. Zečević). Rezerve: Stepandić, Trajković, Mojsilović , Švonja, Čeković, Macanović, Nikolić. Trener: Spasoje Jelačić.

PARTIZAN: Šaranov, Vulićević, Gogua, Milenković, Bogosavac, Everton, Brašanac, Đuričković (od 74. Božinov), Radović (od 46. Leonardo), Mihajlović (od 46. Ilić), Đurđić. Rezerve: Kljajić, M. Stevanović, Ilić, Ostojić, Leonardo, Božinov, Vlahović. Trener: Ivan Tomić.

---------------------------------------------------

Jednima vreme za debi, drugim za oporavak. Bačka  igra istorijsku utakmicu, prvu u Superligi Srbije. Ekipa koja je, minule sezone, zajedno sa Napretkom, izborila promociju u elitni rang, ipak, neće moći odmah da bude domaćin u svojoj Bačkoj Palanci, pa će dok se na tamošnjem stadionu ne podignu reflektori dočekivati rivale na „Karađorđu“, u Novom Sadu.

Prvi joj na crtu izlazi Partizan (19 časova, TV Arenasport 1). Uzdrman eliminacijom od Zaglebja, pokušaće bar malo da ublaži bol, osvajanjem tri boda počne novi šampionat i uveri navijače da ovaj tim vredi.

Poznati su i zvanični sastavi timova za ovaj duel.

Bačka manje-više sa standardnih 11 za koje se opredelio Spasoje Jelačić, čija najveća uzdanica je kapiten Veseljko Trivunović, koji igra u veznom redu. Njegov kolega Ivan Tomić napravio jednu promenu u odnosu na startera u Lubinu. Umesto Marka Jankovića, koga nema ni na klupi, na poziciji desnog krila dejstvovaće Petar Đuričković. Interesantno je da se na klupi za rezerve crno-belih nalazi Brazilac Leonardo, koji bi, ako bude dobio priliku, večeras mogao da debituje za Parni valjak.

SUPERLIGA - 1. KOLO

Petak:

Crvena zvezda - Napredak 2:2 (0:1)

/Plavšić 60, Sikimić 81 - Gobeljić 42, Vukanović 47/

Subota:

Voždovac - Spartak 0:0

Metalac - Borac 1:0 (1:0)

/Otašević 19/

Mladost Lučani - Rad 2:1 (1:0)

/Milosavljević 10, Zvrko 62 - Mladenović 58/

Radnik - Javor 2:2 (2:1)

/Tomanović 12ag, Radović 17 - Bjedov 27, 60/

Nedelja:

Bačka BP - Partizan

20.00 Radnički Niš - Čukarički

Odloženo:

Novi Pazar - Vojvodina

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.