Ratnički i agresivno protiv Asterasa

Izvor: Beta, 30.Sep.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ratnički i agresivno protiv Asterasa

BEOGRAD, 30. septembra 2014. (Beta) - Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je u utorak da će njegova ekipa pokušati da odigra dobru, ratničku utakmicu protiv Asterasa u Ligi Evrope i dodao je da se nada da će iz takvog pristupa izadji i dobar rezultat.

"Posle neplanirane pauze u domaćem takmičenju odlazimo na gostovanje 'grčkom predstavniku' u Ligi Evrope. Reč je o timu koji je već nekoliko sezona visoko plasiran u grčkoj ligi i koji igru bazira na strančima... >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Uglavnom u startnoj postavi se ne nalazi više dva do tri Grka. Protivnik je dobar, ima individualni kvalitet u ofanzivnoj liniji tima, a glavna odlika mu je agresivna igra na svakom delu terena", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizna.

Fudbaleri Partizana u četvrtak igraju protiv Asterasa meč drugog kola Lige Evrope.

"Vole da se 'tuku' na terenu, nema izgubljene lopte, takav je mentalitet igrača, što je možda i logično jer okusnicu tima čine Južnoamerikanci. Moraćemo dobro da se 'putučemo' sa njima, da smanjimo broj izgubljenih lopti i odgovorimo na njihovu agresiju", kazao je Nikolić.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nikolić: Ratnički i agresivno protiv Asterasa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2014

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da odigra dobru, ratničku utakmicu protiv Asterasa u Ligi Evrope i dodao je da se nada da će iz takvog pristupa izađi i dobar rezultat..."Posle neplanirane pauze u domaćem takmičenju odlazimo na gostovanje 'grčkom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.