Radovićev povratak u Legiju, Šaranov blizu odlaska, moguć jedan novi igrač u Humskoj

Izvor: RTS, 30.Avg.2016, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovićev povratak u Legiju, Šaranov blizu odlaska, moguć jedan novi igrač u Humskoj

Dosadašnji fudbaler Partizana Miroslav Radović potpisao je dvogodišnji ugovor sa Legijom iz Varšave, saopštio je beogradski klub.
Kako se navodi u saopštenju na klupskom sajtu, Radović je potpisao dvogodišnji ugovor, uz mogućnost produženja na još godinu dana.

Radović se tako vratio u Legiju, za koju je sa mnogo uspeha igrao od 2006. do 2015. godine. On je proglašen za najboljeg stranog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igrača u istoriji Legije i nalazi se na osmom mestu klupske liste strelaca.
Radović je letos iz ljubljanske Olimpije došao u Partizan, za koji je odigrao devet utakmica i postigao dva gola, a dva dana pre završetka prelaznog roka odlučio je da prihvati ponudu Legije, koja će ove sezone igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.
Partizan nije naveo vrednost transfera.
Sportski direktor Partizana Ivica Iliev, u izjavi Tanjugu, istakao je da je i Bojan Šaranov blizu odlaska (azerbejdžanski Karabag, učesnik Lige Evrope), ali i da u klubu razmatraju dolazak još jednog fudbalera.
"Postoji mogućnost da dovedemo još jednog igrača, ali hteo bih da budem zagonetan. Ne bih da otkrivam poziciju, ali Božinov nije taj koji odlazi", rekao je Iliev.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.