Radosav Petrović uplatio novac KK Partizan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radosav Petrović uplatio novac KK Partizan

Nekadašnji fudbaler Partizana i aktuelni reprezentativac Srbije Radosav Petrović uplatio je novčani iznos na račun košarkaškog kluba crno-belih u znak podrške i pomoći klubu koji se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji.

"Igrač turskog Genčlerbirligija poželeo je da pomogne košarkaškom timu svoje crno-bele porodice. Partizan se zahvaljuje Raći, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pre svega na podršci koju je pokazao ovakvim gestom", navodi se na zvaničnom sajtu crno-belih.

Ranije su akciju pomoći klubu podržali centar Minesote Nikola Peković, kao i bivši fudbaleri Predrag Mijatović, Zlatko Zahović i Aleksandar Mitrović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pridružio se akciji Grobara: Radosav Petrović uplatio novac Partizanu

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2015

Pomoć košarkaškom klubu ranije su podržali centar Minesote Nikola Peković, kao i bivši fudbaleri Predrag Mijatović, Zlatko Zahović i Aleksandar Mitrović..Nekadašnji fudbaler Partizana i aktuelni reprezentativac Srbije Radosav Petrović uplatio je novčani iznos na račun košarkaškog kluba...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.