Prva izjava Mute Nikolića od preuzimanja Partizana: Odmah napadamo Evroligu, ili primenjujemo plan B!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jun.2017, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva izjava Mute Nikolića od preuzimanja Partizana: Odmah napadamo Evroligu, ili primenjujemo plan B!

Partizan će u narednoj sezoni imati novog trenera, pošto će tu funkciju nakon odlaska Aleksandra Džikića preuzeti Miroslav Muta Nikolić. Legendarni trener je potvrdio u izjavi za Žurnal, da će biti trener crno-belih i dao je prvu izjavu tim povodom.

On je pozvao Grobare na strpljenje i najavio da ga istrpe prve godine u kojoj se najverovatnije neće juriti rezultat.

- Biću trener Partizana, ali moramo da se vratimo u realnost sa malim ugovorima, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Partizan bude odskočna daska za mlade igrače. Ne mogu da pričam o vrhunskim rezultatima jer Srbija daje malo para za sport jer ih nema. A Partizan ima armiju navijača. Da li će me oni istrpeti prve godine, jer tek u drugoj možemo da jurimo rezultate i uspeh.

- Pred nama su dve velike stvari, da vratimo dugove i porez državi, formiramo tim, a u drugoj sezoni napravimo rezultatski udar.

Foto: Marko Todorović

Ipak, Muta je otkrio da postoje dva plana, i da to što je ispričao predstavlja rezervni plan, a da postoji i opcija da se dovedu dva dobra stranca i da se odmah napadne Evroliga, što bi značilo i prekid Zvezdine dominacije.

- Ovo što sam ispričao je plan B, a plan A je da dovedemo dva dobra stranca i odmah napadnemo Evroligu. Ali za to bi trebalo mnogo više para... Niko i ne priča o mojim uslovima, ali novac mi nikada u životu nije bio na prvom mestu, to nije moj prioritet. Ovo mi diže adrenalin, izaziva me - zaključio je Nikolić.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADNO U PARTIZANU: Dolazi Muta i sa sobom dovodi tri ‘bisera’…

Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2017

Čeka se formiranje nove uprave Partizana, a u međuvremenu je odlučeno da trener tima u novoj sezoni bude Miroslav Muta Nikolić, a on već dovodi tri pojačanja u Humsku.. . Naime, legendarni trener je potvrdio svoj povratak u crno-beli tabor i istakao da za Partizan postoje dve opcije, jedna po kojoj...

Nastavak na HotSport.rs...

"Partizanu nema pomoći"

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jun.2017

Odlaskom Nikole Pekovića sa mesta predsednika i Aleksandra Džikića sa pozicije trenera upalili su alarmi u Partizanu. Najavljuje se nova uprava, a izvesno je da će na klupi da sedne iskusni Miroslav Muta Nikolić. Legendarni as Žarko Paspalj sumnja u bolje dane crno-belih...- Ne verujem da će Nikolić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.