Potpis u Partizanu - omladinac profesionalac

Izvor: Mondo, 31.Avg.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpis u Partizanu - omladinac profesionalac

Sava Petrov, iz omadinskog pogona Partizana, potpisao profesionalni ugovor sa crno-belima. Igra u napadu po boku, mada je igrao i u špicu po potrebi.

Foto: FK Partizan Sava Petrov (u sredini)

Partizan nastavlja praksu da poluge tima nalazi u svojim redovima. Istina, ne dobijaju svi oni šansu, a neretko se desi da neko i ode a da nije ni zaigrao za prvi tim (primer Matije Nastasića ili danas primer defanzivca Nikole Dukića koji je potpisao za Kjevo). >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Iz Partizana je danas saopšteno da je Sava Petrov (1998. godište), pulen Darka Tešovića, potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom na 5 godina.

Petrov igra u napadu po boku, mada je igrao i u špicu po potrebi, poseduje izuzetnu brzinu i tehniku,, a debitovao je i za prvi tim Partizana na prijateljskom meču protv ekipe Beroe u Staroj Zagori, maja ove godine.

Petrov je sa reprezentacijom U-19 na 23. Memorijalnom turniru "Stevan Ćele Vilotić" u Subotici, gde će odigrati u svojoj grupi mečeve sa reprezentacijama SAD i Francuske.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.