Porazi Radničkog i Partizana

Izvor: Studio B, 18.Apr.2015, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porazi Radničkog i Partizana

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca izgubili su večeras na svom bazenu od Olimpijakosa sa 8:7 (1:2, 2:0, 1:3, 4:2) u utakmici 9. kola A grupe Lige šampiona i tako izgubili teoretske šanse da se plasiraju na "fajnal-siks".

Najefikasniji akter susreta bio je Ivan Basara sa tri gola, dok su na drugoj strani Janis Funtulis i Nikola Rađen postigli po dva pogotka.

Poraz su doživeli i vaterpolisti Partizana u Dubrovniku protiv Juga rezultatom 13:6 (2:1, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 4:1 , 2:3, 5:1). Gavril Subotić je bio najefikasniji igrač meča sa tri gola, dok su po dva u hrvatskom timu postigli Miho Bošković, Aron Janger i Nikola Janović.

U poslednjem kolu vaterpolisti Radničkog gostuju italijanskom Pro Reku, dok Partizan dočekuje Špandau.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

LŠ: Radnički poražen od Olimpijakosa, Јug bolji od Partizana

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Apr.2015, 10:15

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca poraženi su na svom bazenu od Olimpijakosa sa 8:7 (1:2, 2:0, 1:3, 4:2) u utakmici 9. kola A grupe Lige šampiona i tako izgubili teoretske šanse da se plasiraju na "fajnal-siks"...Kragujevčani su odlično startovali i sredinom prve dionice stekli dva gola prednosti,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.