Počinje osipanje Partizana: Božinov pakuje kofere

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jan.2017, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje osipanje Partizana: Božinov pakuje kofere

Nekada je igrao za Mančester Siti i Juventus, poslednjih godinu i po dana za Partizan, a u narednom periodu iskusni napadač Valeri Božinov braniće boje tima sa prostora bivšeg Sovjetskog Saveza.

Kako saznaje Hotsport bugarski internacionalac već je postigao dogovor sa azerbejdžanskom Gabalom, sa kojom će potpisati ugovor na 18 meseci uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana.

Kada je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pitanju Partizan crno-beli neće dobiti obeštećenje pošto će 30-godišnji napadač za “čiste papire” oprostiti klubu deo dugovanja koja postoje prema njemu.

Isti medij saopštava da je Partizan već pronašao zamenu za Božinova u vidu iskusnog Vladimira Đilasa (33), koji je prvi deo sezone proveo u banjalučkom Borcu, a u Srbiji je nastupao za Jagodinu, Bežaniju, Voždovac, niški Radnički i Metalac. U inostranstvu je promenio mnogo klubova među kojima su Lokomotiva iz Sofije, Ordabasi, Panahaiki i Ergotelis.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.