Petar Aranitović napustio Partizan

Izvor: B92, 23.Jul.2016, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petar Aranitović napustio Partizan

Petar Aranitović napustio je Partizan i prešao u špansku Manresu, objavio je njegov menadžer Miško Ražnatović na Tviteru.

Aranitović je igrao za crno-bele na poziciji plejmejkera i beka šutera od 2013. godine, a karijeru će nastaviti u španskoj Endesa ligi.

Za Manresu je ovog leta potpisao još jedan bivši košarkaš Partizana, Nemanja Jaramaz, koji je stigao iz podgoričke Budućnosti.

Aranitović ima 21 godinu, a sa Partizanom je bio šampion Srbije 2014. godine.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Aranitović napustio Partizan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2016

Srpski košarkaš Petar Aranitović napustio je Partizan i prešao u špansku Manresu, saopštio je danas njegov menadžer Miodrag Ražnatović...Ovaj 21-godišnji bek je u Partizanu bio od 2013. On se u Manresi pridružio sunarodniku Nemanji Jaramazu, takođe bivšem košarkašu Partizana...Aranitović...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.